Film online: The Edge of Love - Triunghiul Dragostei (2008)


The Edge of Love - Triunghiul Dragostei0 film online subtitrat
6.8/10 (11021)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
The Edge of Love film online subtitrat in roameste.

The Edge of Love 2008 (Triunghiul Dragostei), film online HD, subtitrat în Română

Deşi filmul The Edge of Love spune o poveste fictivă, ea este inspirată într-o mică măsură din evenimente şi personaje reale. Scenariul acestui film este scris de către Sharman Macdonald, adică mama uneia dintre actriţele principale, Keira Knightley, iar regia este semnată de John Maybury. Premiera filmului a avut loc în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Edinburgh, însă reacţiile din partea criticilor nu au fost tocmai bune, în ciuda faptului că Sienna Miller, cealaltă actriţă importantă din film, a primit o nominalizare la British Independent Film Awards, pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Vera Phillips (Keira Knightley), o cântăreaţă care prestează în cluburi de noapte, dă peste prima ei dragoste, charismaticul poet galez Dylan Thomas (Matthew Rhys). Sentimentele lor comune sunt reaprise cu această ocazie, chiar dacă Dylan este acum căsătorit şi are un copil împreună cu Caitlin Macnamara (Sienna Miller). În ciuda rivalităţii lor iniţiale, cele două femei devin cele mai bune prietene şi, consumând alcool la greu în vreme de război, toţi trei ajung să se înţeleagă foarte bine.

În acest timp, William Killick (Cillian Murphy), un ofiţer al armatei britanice cucerit de Vera, o curtează. Atât Vera cât şi Caitlin sunt intrigate de acest personaj galant, chiar dacă este în contrast cu personalitatea rebelă a Verei. William observă apropierea faţă de Dylan, însă nu pare să fie îngrijorat de acest aspect; ba chiar el şi Vera îl ajută pe poetul aflat în greutate cu ceva bani împrumut. Cei doi ajung să se îndrăgostească în cele din urmă, însă relaţia lor este întreruptă brusc de trimiterea lui William în război pentru a lupta împotriva germanilor care invadaseră Grecia.

Urmăreşte online filmul The Edge of Love 2008 (Triunghiul Dragostei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online The Edge of Love - Triunghiul Dragostei subtitrat in limba Romana