Film online: The Duchess - Ducesa (2008)


The Duchess - Ducesa0 film online subtitrat
7.4/10 (746)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
The Duchess film online subtitrat in roameste.

The Duchess – Ducesa 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Atenţie! Descrierea poate conţine spoilere!

Având loc undeva în secolul al 18-lea, povestea este centrată asupra vieţii Georgianei Cavendish (Keira Knightley), Ducesa de Devonshire. Foarte cunoscută pentru frumuseţea copleşitoare şi bunul gust în materie de modă, ea mai este cunoscută şi datorită extravaganţelor sale sau pasiunea pentru jocurile de noroc. În ciuda infidelităţii evidente a soţului ei, dugosul şi mult mai bătrânul William Cavendish (Ralph Fiennes), al 5-lea Duce de Devonshire, Georgiana parcă înfloreşte şi devine un exemplu în materie de modă, o mamă grijulie, politiciană pricepută şi apreciată de oamenii de rând. Prietenă cu Lady Bess Foster (Hayley Atwell), Georgiana este devastată atunci când Bess şi Ducele încep o aventură romantică.

În ciuda furiei Georgianei, Ducele vrea ca Bess să rămână în aceeaşi casă cu ei. Bess îi explică apoi lui Georgiana că singurul motiv pentru care a început această aventură cu Ducele este pentru a putea să-şi recupereze copiii. Ducele îşi doreşte un băiat moştenitor, ceea ce Ducesa încă nu i-a oferit. Ideea este că Bess poate să-i ofere ceea ce-şi doreşte, din moment ce are deja trei băieti de care Ducele este foarte ataşat, tratându-i ca şi cum ar fi ai lui.

Drept răspuns la trădarea pe care o suferă acasă, Georgiana îşi permite să dezvolte sentimente pentru Charles Grey (Dominic Cooper). Totuşi, atunci când îi cere permisiunea Ducelui să-l aibă drept amant pe Grey, acesta se înfurie cumplit şi, într-un acces de violenţă, o violează pe Georgiana. În urma violului, Georgiana rămâne însărcinată şi apoi dă naştere unui băiat (dacă ştia probabil c-o viola mai devreme) – William Cavendish. După ce a dat naştere moştenitorului băiat, Georgiana, cu ajutorul lui Bess, începe o poveste de dragoste cu Charles Grey – ceea ce duce la o nouă sarcină. Când află Ducele, nu doar că-i ameninţă cariera politică a lui Charles, dar îi şi interzice Georgianei să-şi mai vadă vreodată copiii dacă nu pune capăt relaţiei.

Film Online The Duchess - Ducesa subtitrat in limba Romana