Film online: The Dog Who Saved Christmas Vacation - De pază de Crăciun 2 - Vacanţă fără griji (2010)


The Dog Who Saved Christmas Vacation - De pază de Crăciun 2 - Vacanţă fără griji0 film online subtitrat
5.6/10 (15)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
The Dog Who Saved Christmas Vacation film online subtitrat in roameste. The Dog Who Saved Christmas Vacation este o comedie aparuta in 2010.

Craciunul a venit din nou, iar George si Belinda au pregatit pentru familia lor o vacanta la schi. Zeus, cainele familiei, nu este lasat acasa, iar fratele Belindei, insuportabilul Randy, isi face aparitia nu doar cu fiul sau, ci si cu Bella, o catelusa cam infumurata. George si Randy nu s-au inteles niciodata prea bine si, din cate se pare, acum vor petrece Craciunul impreuna, sub acelasi acoperis chiar.
Zeus este uluit de frumoasa Bella, dar, oricat s-ar stradui, nu reuseste sa o impresioneze. In calea fericirii patrupedului mai sta si o adevarata avalansa de pretendenti care viseaza la inima frumoasei cateluse. Intre timp, dusmanii lui Zeus, Ted si Stewey, au fost eliberati din inchisoare si au venit in aceeasi statiune pentru a pune mana pe un pretios colier cu diamante. O incurcatura de proportii face ca cei doi pungasi sa-i urmareasca pe Zeus si Bella, disperati sa-si recupereze colierul.

Film Online The Dog Who Saved Christmas Vacation - De pază de Crăciun 2 - Vacanţă fără griji subtitrat in limba Romana