Film online: The day the Earth stood still - Ziua in care Pamantul se opri (2008)


The day the Earth stood still - Ziua in care Pamantul se opri0 film online subtitrat
6.0/10 (849)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
The day the Earth stood still film online subtitrat in roameste. ZIUA IN CARE PAMANTUL SE OPRI, un remake contemporan a clasicului SF din 1951.
O farfurie zburatoare aterizeaza pe Terra. Deloc ostil, asa cum se asteptau fortele armate ce inconjoara rapid vehiculul, extraterestrul care il ocupa este purtatorul unui mesaj de pace. El este insotit de un robot cu puteri extreme, alaturi de care ajunge intr-o familie de pamanteni. Cand acestia incep sa devina suspiciosi cu privire la originea lui, le dezvaluie misiunea sa: daca societatea umana nu este in stare sa mentina pacea, ea va fi distrusa de o neinduratoare rasa de roboti, aparatori ai galaxiei.
Omenirea e fascinata de multa vreme de posibilitatea existentei vietii pe alte planete. Literatura si filmele stiintifico-fantastice au servit nu numai ca divertisment, ci si pentru a intampina intrebarile noastre, sperantele si temerile despre viata extraterestra. Astfel de speculatii au captivat imaginatia noastra colectiva si au inspirat dezvoltarea de noi tehnologii pentru a explora cele mai indepartate colturi ale universului nostru si posibilitatea foarte reala ca nu suntem singuri.

Film Online The day the Earth stood still - Ziua in care Pamantul se opri subtitrat in limba Romana