Film online: The Counselor - Avocatul (2013)


The Counselor - Avocatul0 film online subtitrat
5.6/10 (141)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
The Counselor film online subtitrat in roameste.

The Counselor – Avocatul 2013, film online NESUBTITRAT în Română

Povestea începe cu un bărbat cunoscut doar sub numele de „The Counselor” – Avocatul – (Michael Fassbender) şi iubita lui pe nume Laura (Penélope Cruz) ce stau în pat şi se giugiulesc. Undeva în Mexic, pachete de cocaină sunt încărcate în butoaie şi urcate într-un camion care trece apoi graniţa. Avocatul merge la Amsterdam în ceea ce susţine că e o călătorie de afaceri, dar în realitate el se întâlneşte cu un traficant de diamante pentru a cumpăra un inel de logodnă pentru Laura. Înapoi în State, el o cere în căsătorie pe Laura care acceptă fără ezitare. Mai târziu, el merge la o petrecere găzduită de Reiner (Javier Bardem) şi iubita acestuia, Malkina (Cameron Diaz). Cei doi bărbaţi poartă o discuţie lungă, timp în care Reiner susţine că Avocatul nu-i consolidează poziţia de putere aşa cum ar trebui.

Avocatul se întâlneşte apoi cu Westray (Brad Pitt), un asociat de afaceri, pentru a-şi exprima interesul în legătură cu o afacere de droguri cu rată de returnare de 4000%. Westray îl avertizează despre implicarea în afaceri de acest fel cu cartelurile mexicane despre care spune că sunt nemiloase, mai ales cu avocaţii. Mai târziu, Avocatul merge la unul dintre clienţii săi, o deţinută pe nume Ruth (Rosie Perez), al cărei fiu, un motociclist cunoscut sub numele de „The Green Hornet” (Richard Cabral), a fost arestat recent pentru depăşirea vitezei.

Malkina angajează un bărbat cunoscut doar sub numele de „Wireman” (Sam Spruell) pentru a fura acele droguri. După ce reuşeşte să facă acest lucru, Westray îl sună pe Counselour pentru a-l anunţa că drogurile au fost furate, iar The Green Hornet a fost ucis. În plus, atât Ruth cât şi cartelul îl învinovăţesc pe el pentru moartea acestuia. Disperat să scape şi să demonstreze că nu are legătură cu aşa ceva, Avocatul îi cere ajutorul lui Reiner, dar acesta nu doreşte să se implice.

Film Online The Counselor - Avocatul subtitrat in limba Romana