Film online: The Bucket List - Ultimele dorinte (2007)


The Bucket List - Ultimele dorinte0 film online subtitrat
8.0/10 (1407)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
The Bucket List film online subtitrat in roameste. The Bucket List este o comedie aparuta in 2007.

The Bucket List 2007 (Ultimele dorinţe), film online DVDRip, subtitrat în Română

Mecanicul Carter Chambers (Morgan Freeman) şi miliardarul Edward Cole (Jack Nicholson) se întâlnesc pentru prima dată la spital atunci când amândoi sunt diagnosticaţi cu cancer pulmonar în fază terminală. Deşi Edward nu prea doreşte să împartă camera de spital cu Carter, motivând că arată deja „pe jumătate mort”, ei ajung să se împrietenească pe măsură ce suportă acelaşi tratament. Carter este un pasionat de istorie şi un familist care şi-a dorit în tinereţe să devină profesor de istorie, dar din cauza culorii pielii, sărăciei şi al faptului că a făcut un copil foarte repede n-a putut să-şi urmeze visul şi a rămas mecanic.

El adoră să-şi expună cunoştinţele şi emisiunea lui favorită este una asemănătoare cu „Vrei să fii miliardar”. De cealaltă parte, Edward este un magnat în domeniul sanitar, divorţat de patru ori şi nu debordează de cultură, „pasiunea” lui fiind aceea de-al chinui pe valetul său, Thomas (Sean Hayes), care mai târziu mărturiseşte că numele său este, de fapt, Matthew. Edward preferă să-i spună Thomas deoarece Matthew sună „prea biblic” (Matei) şi adoră să bea una dintre cele mai scumpe sortimente de cafea, Kopi Luwak. În timp ce se află în salon, Carter şi Edward încep să realizeze că au mai multe lucruri în comun decât credeau la prima vedere.

Carter începe să scrie o listă cu dorinţe pentru toţi sau lucruri pe care să le facă înainte de-a muri. După ce află că mai are de trăit mai puţin de un an, Carter renunţă la acea listă. Edward o găseşte în dimineaţa următoare şi îl îndeamnă pe Carter să facă absolut tot ce a scris până acum (plus unele adăugate de el), oferindu-se să finanţeze toată această aventură şi să îl însoţească. În ciuda protestelor venite din partea soţiei sale, Virgina (Todd), Carter acceptă propunerea şi porneşte împreună cu Edward într-o vacanţă în jurul pământului.

Film Online The Bucket List - Ultimele dorinte subtitrat in limba Romana