Film online: The Brothers Grimm - Fraţii Grimm (2005)


The Brothers Grimm - Fraţii Grimm0 film online subtitrat
6.5/10 (538)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
The Brothers Grimm film online subtitrat in roameste. The Brothers Grimm este o comedie aparuta in 2005.

Nu există blestem pe care să nu-l înlăturăm
Nu există vrajă pe care să n-o desfacem
Nu există demon pe care să nu-l distrugem

Pelicula îi aduce în prim plan pe cei doi culegători de folclor, Jacob şi Wilhelm Grimm, acum numiţi Jake (Heath Ledger) şi Will (Matt Damon), care călătoresc prin ţară, în perioada napoleoniană, pentru a învinge monştrii şi demonii, în schimbul a câţiva bănuţi. Atunci când autorităţile franceze le descoperă planurile, cei doi sunt forţaţi să se lupte cu un blestem magic.
Multe dintre renumitele lor basme, cum ar fi “Albă ca Zăpada”, “Scufiţa Roşie”, “Hansel şi Gretel”, se împletesc minunat în poveste, iar Fraţii Grimm sunt nevoiţi să se confrunte cu toată imaginaţia căreia i-au dat viaţă în această bătălie epică între fantezie şi realitate.
Au fost odată ca niciodată doi fraţi, foarte îndrăzneţi, dar cu firi diametral opuse - cinicul Will şi visătorul Jacob - care au devenit cunoscuţi în lumea întreagă drept Fraţii Grimm.
Cei doi au umblat în lung şi în lat adunând şi răspândind basme despre primejdie şi mister. Opera legendarilor fraţi îi încântă şi îi înspăimântă până în ziua de azi pe oamenii de toate vârstele, cu poveşti care îşi zbârlesc părul în cap, despre bătăliile magice dintre forţele răului şi forţele binelui, despre oameni obişnuiţi care se confruntă cu monştri, animale fioroase şi vrăjitoare rele. Într-adevăr, Fraţii Grimm au scos la iveală născocirile care sunt răspunzătoare de unele dintre cele mai sălbatice vise şi cele mai negre coşmaruri ale lumii.
Desigur, basmele Fraţilor Grimm sunt poveşti foarte amuzante în care doar cei naivi şi superstiţioşi cred - nişte păcăleli. Bineînţeles că nu sunt reale. Sau sunt?
Vizionarul Terry Gilliam - care a creeat lumea vizuală de neuitat din filmele Brazil, Armata celor 12 maimuţe / Twelve Monkeys şi Regele Pescar / The Fisher King - realizează un film de aventuri cu legendarii fraţi povestitori, faţă în faţă cu un sat blestemat, în care cele mai sălbatice şi mai fabuloase fantezii devin... realitate.
Distribuindu-i pe unii dintre cei mai carismatici actori de pe marele ecran, Matt Damon şi Heath Ledger în roluri cum nu au mai făcut până acum, Gilliam combină elemente de comedie, fantezie, horror şi poveste de dragoste, într-o căutare epică şi plămădeşte o aventură uluitoare inspirată de unele dintre cele mai cunoscute basme din câte există.

Film Online The Brothers Grimm - Fraţii Grimm subtitrat in limba Romana