Film online: The Bridges of Madison County - Podurile din Madison County (1995)


The Bridges of Madison County - Podurile din  Madison County0 film online subtitrat
7.8/10 (237)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1995
The Bridges of Madison County film online subtitrat in roameste. Doi oameni obisnuiti. O intalnire intamplatoare. O poveste de dragoste extraordinara. Laureatii premiului Oscar, Clint Eastwood si Meryl Streep sunt starurile acestei povesti pasionale despre doua existente irevocabil unite de "Podurile din Madison County". Solitarul fotograf Robert Kincaid ajunge in pitorescul Madison County, Iowa ca sa fotografieze faimoasele poduri pentru revista "National Geographic".
Prizoniera a unei vietii previzibile, sotia si mama Francesca Johnson (Meryl Streep) nu indraznette sa spere la mai mult. Kincaid se opreste la ferma femeii pentru a afla drumul. Intalnirea evolueaza intr-o prietenie si o dragoste care le transforma amandurora destinele si inimile... dar brutalitatea unor decizii pripite ii va urmari pentru tot restul vietii.
Inspirat de best -seller-ul lui Robert James Waller si regizat cu sensibiliate de un monstru sacru al ecranului american, Clint Eastwood, filmul este povestea dulcea-amaruie a unei iubiri nemuritoare, la fel de durabila ca "Podurile din Madison County".

Film Online The Bridges of Madison County - Podurile din Madison County subtitrat in limba Romana