Film online: The Bounty Hunter - Recompensa cu bucluc (2010)


The Bounty Hunter - Recompensa cu bucluc0 film online subtitrat
6.3/10 (1518)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
The Bounty Hunter film online subtitrat in roameste. The Bounty Hunter este o comedie aparuta in 2010.

Milo Boyd (Gerard Butler), un agent de recuperare fără noroc, primeşte în sfârşit misiunea vieţii lui: i se cere nici mai mult nici mai puţin decât să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încerca să scape de închisoare.  La început, el crede că va câştiga extrem de uşor banii de recompensă, dar când Nicole îi fuge printre degete, pentru a urmări o pistă în legătură cu muşamalizarea unei crime, Milo îşi dă seama că nu-i va merge de loc uşor cu Nicole.  

Foştii soţi se războiesc continuu unul cu altul – până când ajung în situaţia de a fugi mâncând pământul pentru a-şi salva viaţa.  Ei crezuseră că legămintele de căsnicie – de iubire, respect şi supunere – erau cel mai greu de respectat, dar s-au înşelat amarnic – să reuşeşti să te menţii în viaţă pare acum un lucru cu mult mai greu de realizat.  Lui Andy Tennant (Hitch, Sweet Home Alabama) îi aparţine regia filmului.

Columbia Pictures prezintă în asociere cu Relativity Media o producţie Original Film, un film de Andy Tennant, The Bounty Hunter (Recompensă cu bucluc).  Rolurile principale sunt interpretate de Jennifer Aniston, Gerard Butler, şi Christine Baranski.  Regia - Andy Tennant.  Producţia aparţine lui Neal H. Moritz.  Scenariul este semnat de Sarah Thorp. 

Producătorii executivi sunt Wink Mordaunt, Ori Marmur, Robyn Meisinger, Donald J. Lee, Jr., şi Ryan Kavanaugh.  Directorul de imagine este Oliver Bokelberg.  Scenografia a fost realizată de Jane Musky.  Montajul e semnat de Troy Takaki, A.C.E.  Designerul de Costume este semnat de Sophie de Rakoff, iar muzica de George Fenton.

Film Online The Bounty Hunter - Recompensa cu bucluc subtitrat in limba Romana