Film online: The Blair Witch Project - Proiect: Vrajitoarea (1999)


The Blair Witch Project - Proiect: Vrajitoarea0 film online subtitrat
6.4/10 (153571)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1999
The Blair Witch Project film online subtitrat in roameste. The Blair Witch Project este o de groaza aparuta in 1999.

Pe 21 octombrie 1944, Heather Donahue, Joshua Leonard şi Michael Williams intrau în pădurea Black Hills (Maryland) cu scopul realizării unui film documentar despre o legendă localã: "The Blair Witch" (vrăjitoarea din Blair). De atunci, nu s-a mai auzit nimic de ei.
Un an mai târziu, a fost găsit materialul filmat. I s-a dat un nume - "Proiectul Blair Witch" - acestei, de fapt, mărturii. Ea descrie cele cinci zile cumplite petrecute de cineaşti în pădurea Black Hills, surprinzând întâmplările înspăimântătoare ce au condus la dispariţia grupului.
Materialul a fost filmat pe 16mm de Joshua Leonard, sunetul a fost înregistrat de Michael Williams, iar lui Heather Donahue i-au revenit comentariul şi filmarea video a echipei la lucru. Au fost consemnate astfel disensiunile apărute între ei, conflicte ce s-au acutizat cu fiecare zi neplăcută, cu fiecare noapte de groază.
PROIECT: VRĂJITOAREA, scris, realizat şi montat de Eduard Sanchez şi Daniel Myrick, este produs de Maxan Films şi distribuit de Artisan Entertainment.

Film Online The Blair Witch Project - Proiect: Vrajitoarea subtitrat in limba Romana