Film online: The Black Dahlia - Dulcele sărut al Daliei (2006)


The Black Dahlia - Dulcele sărut al Daliei0 film online subtitrat
5.8/10 (148)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
The Black Dahlia film online subtitrat in roameste.

The Black Dahlia 2006 (Dulcele sărut al Daliei), film online DVDRip, subtitrat în Română

În Los Angeles, 15 ianuarie 1947, ofiţerii de poliţie Dwight „Bucky” Bleichert (Josh Hartnett) şi Lee Blanchard (Aaron Eckhart) investighează crima lui Elizabeth Short (Mia Kirshner), pe care presa o cataloghează drept „The Black Dahlia”. Bucky află că Elizabeth era o actriţă aspirantă care a apărut într-un film pornografic şi că îi plăcea să iasă în oraş cu lesbienele. El merge la un club de noapte frecventat de lesbiene şi o întâlneşte pe Madeleine Linscott (Hilary Swank), care seamănă foarte bine cu Elizabeth. Madeleine, care provine dintr-o familie importantă, îi spune că a fost „foarte apropiată” de Elizabeth şi îi cere să nu-i fie făcut numele public.

În schimbul tăcerii sale, ea îi promite favoruri sexuale. Continuând relaţia cu Madeleine, Bucky îi cunoaşte şi părinţii bogaţi, Emmett (John Kavanagh) şi Ramona (Fiona Shaw). Şi partenerul lui Bucky, Lee, devine obsedat de crima lui Elizabeth. Obsesia lui îl face să devină irascibil şi abuziv cu iubita lui, Kay Lake (Scarlett Johansson), care este şi bună prietenă cu Bucky. După ce Bucky şi Lee se ceartă în legătură cu un caz mai vechi, Bucky merge la ei acasă pentru a-şi cere scuze, dar acolo află de la Kay că Lee a răspuns unei informaţii referitoare la eliberarea recentă a unui deţinut pe nume Bobby DeWitt.

Bucky merge la locaţia respectivă şi intră într-o altercaţie cu DeWitt în care intervine şi Lee de la distanţă şi îl ameninţă cu arma pe DeWitt. Bucky vede cum se furişează cineva pe la spatele lui Lee şi înfăşoară o frânghie în jurul gâtului său. Lee încearcă să riposteze, dar o siluetă misterioasă apare şi îi taie gâtul. Mai târziu, durerea pierderii lui Lee îi face pe Bucky şi Kay să aibă o aventură sexuală. În dimineaţa următoare, Bucky găseşte nişte bani ascunşi în baia lui Lee şi Kay, iar aceasta îi spune o poveste cu implicaţii ilegale.

Film Online The Black Dahlia - Dulcele sărut al Daliei subtitrat in limba Romana