Film online: The Big Lebowski - Marele Lebowski (1998)


The Big Lebowski - Marele Lebowski0 film online subtitrat
8.0/10 (329)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1998
The Big Lebowski film online subtitrat in roameste. The Big Lebowski este o comedie aparuta in 1998.

The Big Lebowski 1998 (Marele Lebowski), film online DVDRip, subtitrat în Română

Întorcându-se acasă, Jeff „The Dude” Lebowski (Jeff Bridges) este atacat de doi huligani care pretind că soţia lui datorează nişte bani unui bărbat pe nume Jackie Treehorn (Ben Gazzara) şi ei au fost însărcinaţi cu recuperarea lor. După ce îl bat şi îl umilesc, ei realizează că au greşit persoana şi că erau în căutarea unei alte persoane cu acelaşi nume, aşa că pleacă. Jeff discută problema cu prietenii lui de bowling, timidul Donny (Steve Buscemi) şi veteranul de război agresiv Walter (John Goodman). La îndemnul lui Walter, The Dude hotărăşte că trebuie să primească unele compensaţii pentru covorajul distrus de huligani de la celălalt Jeffrey Lebowski. A doua zi, „Big Lebowski” (David Huddleston), un milionar în vârstă şi arţăgos, refuză să-i ia în considerare solicitarea.

The Dude se întâlneşte apoi cu Bunny Lebowski (Tara Reid), soţia nimfomană a milionarului în timp ce părăsea vila. Câteva zile mai târziu, Big Lebowski îl sună pe The Dude şi îi spune că Bunny a fost răpită. El îi cere să fie curierul care va transporta răscumpărarea pentru a confirma dacă răpitorii sunt aceiaşi cu cei care l-au bătut pe el mai devreme. Când răpitorii lui Bunny sună pentru a stabili detaliile eliberării sale în schimbul sumei de bani, Walter încearcă să-l convingă pe The Dude să păstreze el banii şi să le dea răpitorilor o valiză plină cu altceva.

Răpitorii pică în plasă, iar The Dude şi Walter rămân cu recompensa de milioane de dolari. Mai târziu în acea noapte, maşina lui The Dude este furată, împreună cu valiza plină de bani. El primeşte apoi un mesaj de la fiica lui Big Lebowski, Maude (Julianne Moore), care recunoaşte că a ea a angajat acei huligani care l-au lăsat inconştient. The Dude merge apoi la studioul ei de artă unde află de la Maude că Bunny este o starletă porno ce lucrează pentru Jackie Treehorn. Ea îi împărtăşeşte impresia că Bunny s-ar fi răpit singură şi îi cere lui The Dude să ajute la recuperarea banilor deoarece au fost retraşi de tatăl ei în mod ilegal dintr-un fond de caritate.

Film Online The Big Lebowski - Marele Lebowski subtitrat in limba Romana