Film online: The Best Exotic Marigold Hotel - Hotelul Marigold (2011)


The Best Exotic Marigold Hotel - Hotelul Marigold0 film online subtitrat
7.4/10 (226)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
The Best Exotic Marigold Hotel film online subtitrat in roameste. The Best Exotic Marigold Hotel este o comedie aparuta in 2011.

The Best Exotic Marigold Hotel 2011 (Hotel Marigold), film online DVDRip, subtitrat în Română

Casnica rămasă recent văduvă, Evelyn (Judi Dench), trebuie să-şi vândă casa pentru a acoperi datoriile uriaşe lăsate în urmă de răposatul ei. Graham (Tom Wilkinson), un judecător al întaltei curţi care şi-a petrecut primii 18 ani în India, hotărăşte brusc să se retragă din activitate şi să se întoarcă acolo. Jean (Penelope Wilton) şi Douglas (Bill Nighy) caută să se pensioneze într-un mod cât mai liniştitor pentru ei, după ce au pierdut cea mai mare parte a economiilor din cauza investiţiei ratate în compania de internet a fiicei lor. Muriel (Maggie Smith), o menajeră pensionată care are un dinte impotriva indienilor, are nevoie de o operaţie la şold care se poate face mult mai rapid şi mai ieftin exact în India.

Madge (Celia Imrie) este în căutarea unui nou soţ, iar Norman (Ronald Pickup), un Casanova îmbătrânit, încearcă să-şi retrăiască tinereţea pierdută. Amândoi hotărăsc să meargă la un hotel din India, bazându-se pe pozele văzute pe un site. Când grupul ajunge în sfârşit la acel hotel pitoresc, în ciuda energicului manager, Sonny (Dev Patel), hotelul este foarte dărăpănat, însă n-au ce face şi se cazează. Jean rămâne în hotel pentru a se acomoda în timp ce soţul ei, Douglas, explorează împrejurimile. Graham, observând că zona s-a schimba drastic faţă de cum arăta în tinereţea lui, face excursii lungi în fiecare zi.

Muriel, în ciuda atitudinii sale rasiste, începe să îşi schimbe părerea şi îşi apreciază doctorul pentru modul în care o tratează şi pe menajeră pentru modul în care o serveşte. Evelyn îşi ia un job de consilieră al unui call center şi îi sfătuieşte cum să interacţioneze cu clienţii britanici în vârstă. Sonny se străduieşte din toate puterile să strângă banii necesari renovării hotelului şi se întâlneşte cu o fată, Sunaina (Tena Desae), chiar dacă mama ei nu este de acord cu relaţia lor.

Film Online The Best Exotic Marigold Hotel - Hotelul Marigold subtitrat in limba Romana