Film online: The Angriest Man in Brooklyn (2014)


The Angriest Man in Brooklyn0 film online subtitrat
5.3/10 (2042)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
The Angriest Man in Brooklyn film online subtitrat in roameste. The Angriest Man in Brooklyn este o comedie aparuta in 2014.

The Angriest Man in Brooklyn 2014, film online HD, subtitrat în Română

Henry Altmann (Robin Williams) este prins în traficul din Brooklyn în timp ce se află în drum spre o întâlnire. Maşina lui este lovită apoi de un taxi, ceea ce-l face pe Henry să izbucnească într-o criză de nervi. El merge la spital acolo unde Doctora Sharon Gill (Mila Kunis) îi ţine locul doctorului obşnuit al lui Henry. După ce îi face o tomografie, Sharon îl informează că are un anevrism cerebral şi că perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare – el este o adevărată bombă cu ceas şi orice creştere a presiunii arteriale i-ar putea provoca moartea. Henry izbucneşte din nou într-o criză de nervi şi începe s-o insulte pe Sharon, cerându-i să-i spună cât mai are de trăit.

Ea încearcă să evite întrebarea, dar Henry nu se lasă dus cu preşul. Sharon începe să se panicheze şi îi spune primul lucru care-i trece prin cap – 90 de minute! După aceea, Sharon discută cu un alt doctor şi realizează consecinţele acţiunilor sale – modul în care l-a tratat pe Henry o va face să fie concediată şi să-i fie revocata licenţa de practică. Ea încearcă să-l găsească pe Henry şi să-l pună sub îngrijire imediată. Henry se duce la firma de avocatură a familiei şi întrerupe o şedinţă pe care o ţine fratele său, Aaron (Peter Dinklage). El le spune că are un client cu doar 90 de minute ramase de trăit şi îi întreabă pe aceştia ei ce ar face dacă s-ar afla în situaţia de faţă.

După ce primeşte diferite sfaturi din partea oamenilor de acolo, el hotărăşte să se ducă acasă la soţia lui înstrăinată, Bette (Melissa Leo), pentru a o vedea şi a-şi lua rămas bun. Între timp, Sharon află că problema lui Henry este foarte serioasă şi că ar putea să moară în orice clipă. Ea ajunge la biroul lui şi acolo îi spune lui Aaron despre boala de care suferă fratele lui, iar apoi merg să-l caute pe acesta împreună.

Film Online The Angriest Man in Brooklyn subtitrat in limba Romana