Film online: The Accidental Husband - Un sot in plus (2008)


The Accidental Husband - Un sot in plus0 film online subtitrat
6.4/10 (15957)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
The Accidental Husband film online subtitrat in roameste. The Accidental Husband este o comedie aparuta in 2008.

The Accidental Husband 2008 (Un soţ în plus), film online DVDRip, subtitrat în Română

Pompierul Patrick Sullivan (Jeffrey Dean Morgan) n-are nici cea mai vagă idee că viaţa sa aparent idilică este pe cale să se sfârşească – mai ales ca destinatar neştiutor al sfaturilor celebrului expert în dragoste şi gazda unei emisiuni radio, Dr. Emma Lloyd (Uma Thurman). Într-o zi el este un tip fericit ce urmează să se căsătorească, iar în cealaltă, logodnica lui, Sophia (Justina Machado), caută consiliere de cuplu de la Dr. Lloyd. Lloyd pune la îndoială concepţia de romantism a Sophiei şi o sfătuieşte să rupă logodna, sfat pe care ea îl urmează fără ezitare.

Patrick este atât de supărat atunci când aude că Emma este pe cale de-a se căsători încât permite tânărului său vecin, un indian priceput într-ale calculatoarelor, să intre în computerul instituţiei publice pentru a creea o căsătorie falsă între el şi Emma, deoarece vrea să forţeze o confruntare. Emmei i se spune că nu se poate căsători cu logodnicul ei perfect, Richard (Colin Firth), deoarece este deja căsătorită cu altcineva. Ea n-are de ales decât să-l înfrunte pe Patrick şi după ce se ceartă o perioadă, el îşi dă seama că o place şi încearcă s-o cucerească. Şi Emma pare atrasă de charsima lui Patrick, dar încearcă să-l ignore.

Emma are nevoie cu disperare de ajutorul lui Patrick, deoarece el trebuie să semneze anularea actelor de căsătorie şi a se putea mărita cu Richard, dar Patrick trage de timp pentru a petrece mai multă vreme împreună cu ea. La un moment dat, Patrick se dă drept Richard atunci când sunt priviţi degustând un tort de nuntă. Fără ca Emma să ştie acest lucru, una dintre femeile de acolo se întâmplă să fie soţia unui bărbat cu care face afaceri Richard, afaceri pe care intenţionează să le oprească şi vrea să-i dea această veste la banchetul unde vor participa Emma şi Richard.

Film Online The Accidental Husband - Un sot in plus subtitrat in limba Romana