Film online: Sweet November - Idilă de noiembrie (2001)


Sweet November - Idilă de noiembrie0 film online subtitrat
7.1/10 (1512)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Sweet November film online subtitrat in roameste.

Sweet November 2001 (Idilă de noiembrie), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENȚIE!!! DESCRIEREA ESTE PUȚIN PREA DETALIATĂ!!! Nelson Moss (Keanu Reeves) o întâlneşte întâmplător pe Sara Deever (Charlize Theron), o femeie total diferită faţă de cele pe care le-a întâlnit el vreodată. Ignoranţa lui o face pe Sara să pice un test important. Ea îi cere cu insistenţă să petreacă o lună împreună şi îi promite că în acest timp o să-i schimbe viaţa pentru totdeauna, în bine. După ce în prima zi de noiembrie Nelson este concediat de la locul de muncă şi părăsit de iubită, Sara se culcă cu el şi în ziua următoare, Chaz (Jason Isaacs), un prieten apropiat de-al Sarei, se întâlneşte cu ei şi îl numeşte pe Nelson ca fiind „noiembriele” ei (câte un bărbat pentru fiecare lună).

De-a lungul întregii luni noiembrie, cei doi petrec timp frumos împreună și ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. În timpul acestei luni și a aventurilor pe care le trăiește cu Sara, Nelson își analizează viața actuală și trecutul, împrietenindu-se cu un copil orfan de tată pe nume Abner. Îndrăgostit la nebunie de Sara, Nelson îi cere să se mărite cu el. Deoarece Sara suferă de o boală terminală, ea nu poate suporta ideea de-al face pe acesta să treacă prin chinul de-a o vedea murind, așa că îi cere să plece.

Sara îi spune lui Chaz că Nelson a cerut-o în căsătorie, o veste care nu-l surprinde deloc pe acesta, deoarece ea a mai avut astfel de „luni”. Ea recunoaşte acest lucru, dar spune că acum este pentru prima oară când şi-ar fi dorit să poată răspunde „da” acestei propuneri. Sara hotărăşte că este mai bine pentru Nelson să se despartă acum şi pune capăt relaţiei, dar acesta nu se lasă aşa uşor şi încearcă să o facă să revină asupra acestei decizii.

Film Online Sweet November - Idilă de noiembrie subtitrat in limba Romana