Film online: Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street - Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street (2007)


Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street - Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street0 film online subtitrat
8.0/10 (236438)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street film online subtitrat in roameste. Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street este o de groaza aparuta in 2007.

Vizionarul realizator de film Tim Burton ("Batman", "Charlie and the Chocolate Factory") si starul premiat cu Globul de Aur, Johnny Depp ("Charlie and the Chocolate Factory", trilogia "Pirates of the Caribbean"), ne ofera un nou musical thriller dramatic, "Sweeney Todd, barbierul diabolic din Fleet Street", ce constituie o viziune originala si captivanta a renumitului muzical creat de legendarul compozitor si textier Stephen Sondheim.
Depp joaca rolul lui Benjamin Barker, un om nevinovat care a fost aruncat in inchisoare timp de 15 ani, peste mari si tari, de unde scapa pentru a se intoarce la Londra ca sa se razbune, iar Helena Bonham Carter o interpreteaza pe complicea sa devotata, doamna Nellie Lovett.
Prezentandu-se sub numele de Sweeney Todd, Barker se reintoarce la fosta sa frizerie, aflata la etaj, deasupra placintariei d-nei Lovett, pentru a-l urmari pe judecatorul Turpin (Alan Rickman) care, cu ajutorul acolitului sau ticalos, Beadle Bamford (Tomothy Spall), il trimisese la inchisoare sub acuzatii false, pentru a-i lua sotia, pe Lucy (Laura Michelle Kelly), si fiica.
Doamna Lovett il informeaza pe Todd ca sotia sa se sinucisese pentru ca Judge Turpin abuzase de ea. Cand italianul Pirelli (interpretat de Sacha Baron Cohen), frizerul ce-i face concurenta lui Todd, il ameninta ca-i va dezvalui adevarata identitate, Todd il ucide, taindu-i gatul. Nestiind ce sa faca cu cadavrul, d-na Lovett vede aceasta criza ca pe o posibila solutie pentru revigorarea afacerii sale, venind cu ideea de a toca carnea si a o folosi in placintele ei.
Sweeney descopera ca judecatorul si-a indreptat acum avansurile amoroase asupra fiicei sale, Johanna (Jayne Wisener), care este acum adolescenta si se afla sub tutela lui Turpin. Incuiata in casa, Johanna este remarcata de Anthony (Jamie Campbell Bower), tanarul marinar care l-a salvat pe Sweeney de la inec. Indragostit nebuneste, Anthony jura sa o salveze pe Johanna din mainile lui Turpin si sa se insoare cu ea.
Pe cand placintele doamnei Lovett devin renumite in intreaga Londra, iar afacerea sa infloreste, ea viseaza la o viata linistita si respectabila alaturi de Sweeney, ca sot, si impreuna cu Toby, fostul ajutor al lui Pirelli, ca fiu adoptiv.
Dar Sweeney nu este manat decat de crunta sa razbunare, chiar daca aceasta va fi in detrimentul tuturor.
Warner Bros. Pictures si DreamWorks Pictures prezinta o productie Parkes/MacDonald si Zanuck Company, un film de Tim Burton, "Sweeney Todd, barbierul diabolic din Fleet Street", avandu-i in rolurile principale pe Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Timothy Spall si Sacha Baron Cohen. Filmul este regizat de Tim Burton, dupa un scenariu de John Logan, iar muzica si textele sunt create de Stephen Sondheim, pe baza muzicalului "Sweeney Todd, barbierul diabolic din Fleet Street", de Stephen Sondheim si Hugh Wheeler, la randul sau o adaptare a piesei "Sweeney Todd" de Christopher Bond. Producatorii filmului sunt Richard D. Zanuck, Walter Parkes, Laurie MacDonald si John Logan. Producatorul executiv este Patrick McCormick, iar directorul de imagine Dariusz Wolski, ASC. Dante Ferretti s-a ocupat de scenografie, iar de imagine, Chris Lebenzon,ACE. Costumele au fost asigurate de Colleen Atwood, iar Katterli Frauenfelder este co-producator. Muzica si versurile sunt create de Stephen Sondheim.
Acest film este a sasea colaborare dintre Johnny Depp si Tim Burton, precedentele fiind:
"Edward Scissorhands" (1990), "Ed Wood" (1994), "Sleepy Hollow" (1999), "Charlie and the Chocolate Factory
(2005), si "Corpse Bride" (2005).

Film Online Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street - Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street subtitrat in limba Romana