Film online: Sunlight Jr. (2013)


Sunlight Jr.0 film online subtitrat
6.5/10 (708)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Sunlight Jr. film online subtitrat in roameste.

Sunlight Jr. 2013, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Sunlight Jr. portertizează o realitate cruntă şi deprimantă prin care trec foarte mulţi oameni din zilele noastre. Mulţi trăiesc de pe o zi pe alta, despre economii nici nu se pune problema, planurile de viitor sunt întinse doar pe câteva săptămâni, iar datoriile îi apasă cu putere. După impactul puternic din anii 2007-2008, criza financiară încă îşi arată efectele neplăcute. Povestea filmului este despre Melissa (Naomi Watts), angajata unui mic magazin, şi iubitul ei Richie (Matt Dillon), un cuplu sărac, dar foarte îndrăgostiţi unul de celălalt.

Locuind într-un motel din Florida cei doi trăiesc doar din puţinii bani pe care îi câştigă Melissa lucrând multe ore la acel magazin şi suportându-i cu greu abuzurile verbale ale şefului ei pervers şi din ajutorul social lunar pe care-l primeşte Richie din cauza dizabilităţilor sale. Richie lucra ca tâmplar, însă un accident nefericit l-a lăsat cu o dizabilitate fizică şi nu se mai poate deplasa fără un scaun cu rotile. Cu toate aceste greutăţi pe capul lor, ei sunt absolut încântaţi atunci când află că Melissa este însărcinată.

După ce abuzivul fost iubit al Melissei, de care nu s-a despărţit în cele mai bune condiţii, începe să le dea târcoale, slujba ei este pusă în pericol şi sunt pe cale de-a fi evacuaţi. Situaţia financiară precară a celor doi ameninţă să le distrugă viaţa modestă, dar fericită pe care o duc împreună, iar Richie se chinuie să facă faţă stresului de-a nu-şi putea întreţine familia şi este nevoit să suporte gândul că soţia lui lucrează din greu pentru a asigura un trai decent. Lipsindu-le resursele necesare pentru a face faţă traiului de zi cu zi, Melissa şi Richie se află puşi în faţa deciziei extrem de dificile că dragostea lor s-ar putea să nu fie suficient de puternică pentru a supravieţui împreună.

Film Online Sunlight Jr. subtitrat in limba Romana