Film online: Stuck - Accidentul (2007)


Stuck - Accidentul0 film online subtitrat
6.5/10 (22)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Stuck film online subtitrat in roameste. Stuck este o comedie de groaza aparuta in 2007.

Stuck – Accidentul 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

Atenţie!!! Descrierea conţine spoilere!

Tom Bardo (Stephen Rea) are o zi foarte proastă; nu doar că i s-a terminat şomajul, dar primeşte şi ordin de evacuare din apartament. Brandi Boski (Mena Suvari) este pe cale să primească o promovare la serviciu şi sărbătoreşte printr-o noapte de băutură şi consum de Ecstasy înainte de-a conduce spre casă. Pe drum, Brandi îl loveşte pe Tom cu maşina, iar el rămâne prins în parbrizul ei. Temându-se că va fi arestată, Brandi continuă să conducă spre casă şi îi promite lui Tom că va chema ajutoare. Pe urmă, gândindu-se mai bine, Brandi crede că accidentul îi va ruina viaţa şi decide să-l lase să moară încet în garajul ei, ducându-se la serviciu cu taxiul.

Când realizează acest lucru, Tom încearcă să scape de acolo, în ciuda durerilor foarte puternice. Brandi îi cere ajutorul iubitului ei, Rashid (Russell Hornsby), pentru a-l ucide pe Tom şi a scăpa de cadavrul lui înainte de-a se afla despre accident. Între timp, Tom reuşeşte să se elibereze din parbriz, dar înainte de-a ieşi din garaj, Brandi şi Rashid îşi fac apariţia şi îl imobilizează. Ei se întorc în casa lui Brandi şi decid să-l omoare pe Tom, iar dovezile să le şteargă încinerând maşina şi cadavrul acestuia.

Rashid se întoarce în garaj şi se pregăteşte să-l împuşte pe Tom, care pare a fi inconştient, cu un revolver. Totuşi, Tom se trezeşte şi reuşeste să-l atace pe Rashid, ucigându-l cu un creion înfipt în ochi. În timpul altercaţiei, pistolul se descarcă, iar Brandi merge să vadă ce s-a petrecut. Acolo, ea îi descoperă cadavrul lui Rashid şi îl vede pe Tom încercând să pornească maşina pentru a fugi, iar între ei se porneşte o luptă.

Film Online Stuck - Accidentul subtitrat in limba Romana