Film online: Stuck in Love (2012)


Stuck in Love0 film online subtitrat
7.4/10 (423)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2012
Stuck in Love film online subtitrat in roameste. Stuck in Love este o comedie aparuta in 2012.

Stuck in Love 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Romancierul Bill Borgens (Greg Kinnear) s-a străduit să facă faţă unei situaţii neplăcute după ce soţia lui, Erica (Jennifer Connelly), l-a părăsit pentru un bărbat mai tânăr, în urmă cu trei ani. În loc să lucreze la o nouă carte, el este obsedat de fosta soţie, o spionează pe ea şi pe noul ei soţ în timp ce pretinde că face jogging şi insistă asupra faptului că fiica lor de 16 ani, Rusty (Nat Wolff), pune o farfurie pe masa de Ziua Recunoştinţei în fiecare an rezervată Ericăi, chiar dacă ea nu apare niciodată.

De Ziua Recunoştinţei din acest an, fiica lor de 19 ani, Sam (Lily Collins), vine acasă de la facultate având veşti importante de oferit: primul ei roman a fost acceptat pentru a fi publicat. Bill trece prin două stări total opuse, pe de-o parte este încântat de acest lucru deoarece şi-a crescut şi educat ambii copii să devină scriitori încă de mici, iar de cealaltă parte este ofticat că Sam a reuşit să scrie o carte fără vreun pic de ajutor din partea lui. Atunci când Bill îi sugerează să-i dea vestea cea mare şi Ericăi, Sam se enervează şi nu vrea să mai aibă nimic de-a face cu femeia despre care ea crede că i-a trădat tatăl.

Profund afectată de plecarea mamei sale, Sam a construit un „zid” între ea şi dragoste. Ea urmăreşte doar aventuri de-o noapte pentru a se proteja de-a fi rănită. Când colegul ei de clasă, Lou (Logan Lerman), încearcă să construiască o relaţie adevărată cu ea, Sam îl ridiculizează şi pleacă înainte de-a lăsa să se vadă că a impresionat-o momentul. Atunci când Lou nu mai vine la seminarul la care erau colegi, Sam îl caută şi descoperă că mama lui se află pe moarte, într-un spital.

Film Online Stuck in Love subtitrat in limba Romana