Film online: Stargate - Poarta Stelara, Univers: Aer (1994)


Stargate - Poarta Stelara, Univers: Aer0 film online subtitrat
7.2/10 (136677)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1994
Stargate film online subtitrat in roameste. Povestea incepe in Egiptul anului 1928 unde, in timpul unei expeditii arheologice este descoperita o poarta de piatra datand din timpuri stravechi. Pentru a elucida misterul straniei descoperiri, armata apeleaza la ajutorul unui egiptolog.
Daniel Jackson (James Spader) este convins ca piramidele au fost construite de extraterestri si ca aceasta constructie e un prag care desparte lumea noastra de alte lumi. O echipa condusa de Jack O’Neill este trimisa in recunoastere pentru a vedea ce se afla de partea cealalta. Odata trecuti de Stargate, membrii echipei ajung pe o planeta aflata la milioane de ani lumina de Pamant. Peisajul este asemanator cu o panorama din Arabia, doar ca pe cer, in loc de o Luna, sunt trei astfel de astri.
Se pare ca pamantenii au ajuns pe planeta lui Ra (Jaye Davidson), zeul soarelui la egipteni. Acesta este inteligenta care a creat oamenii de pe Pamant, numai ca vechii egipteni l-au sechestrat pe acea planeta. Ra vrea sa se intoarca pe Pamant si are de gand sa se foloseasca de oamenii care au ajuns pana la el.
Poarta e deschisa unei duble treceri, iar Pamantul devine vulnerabil in fata oaspetilor nepoftiti...

Film Online Stargate - Poarta Stelara, Univers: Aer subtitrat in limba Romana