Film online: Stage Fright (2014)


Stage Fright0 film online subtitrat
5.2/10 (1139)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Stage Fright film online subtitrat in roameste. Stage Fright este o de groaza aparuta in 2014.

Stage Fright 2014, film online HD, subtitrat în Română

Cu zece ani în urmă, diva de pe Bradway, Kylie Swanson (Minnie Driver), a deschis muzicalul „The Haunting of the Opera” (o referinţă la „The Phantom of the Opera”) în faţa unei audienţe numeroase. Exact în aceeaşi noapte ea a fost ucisă de un atacator necunoscut ce purta masca personajului negativ al piesei, Fantoma de la Operă. Ani după aceea, copiii lui Kylie, Camilla (Allie MacDonald) şi Buddy (Douglas Smith), au devenit adolescenţi crescuţi de Roger McCall (Meat Loaf), un fost iubit de-al lui Kylie şi producătorul unui teatru muzical de vară aflat în pragul falimentului.

Când Camilla află că teatrul va pune în scenă o versiune a „The Haunting of the Opera”, ea intenţionează să participe la audiţii indiferent ce. Ea reuşeşte să-l convingă pe Joel (Kent Nolan) să-i permită să participe la audiţii şi îl impresionează cu uşurinţă pe regizorul Artie (Brandon Uranowitz), primind astfel rolul principal al Sofiei – spre nemulţumirea fratelui ei. Pe măsură ce ziua premierii se apropie, Camilla descoperă ca Artie o va lăsa să joace în piesă doar dacă-i oferă favoruri sexuale. El o şantajează emoţional cum că îi va oferi rolul lui Liz (Melanie Leishman), o stagiară care ar face orice pentru a obţine acel rol.

Ea încearcă să-l amăgească pe Artie doar sărutându-se cu el, ceea ce îl dezgustă pe Joel – pe care Camilla l-a tot evitat după audiţii. Cu puţin timp înaintea debutului, un membru important al echipei este ucis cu brutalitate, însă li se spune că acesta a murit în urma unui accident, iar pentru că nu doreşte să piardă ocazia ca agentul de pe Broadway Victor Brady (James McGowan) s-o remarce pe Camilla, Roger reuşeşte să-i convingă pe toţi să continue cu spectacolul aşa cum stabiliseră.

Film Online Stage Fright subtitrat in limba Romana