Film online: Species: The Awakening - Specii IV - Reinvierea (2007)


Species: The Awakening - Specii IV - Reinvierea0 film online subtitrat
5.0/10 (72)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Species: The Awakening film online subtitrat in roameste. Species: The Awakening este o de groaza aparuta in 2007. Desi frumoasa pe dinafara, ascunde în interior un secret ucigator. Pregatiti-va pentru a patra parte terifianta a legendarei serii de filme Specii, care creste factorul de suspans pana la cel mai înalt nivel posibil de actiune, groaza si ravagii!
O sclipitoare profesoara de colegiu, Miranda Hollander, îsi pierde în mod misterios cunostinta si se trezeste dupa un sangeros macel în masa. Ea apeleaza la unchiul sau pentru a afla anumite raspunsuri, dar acesta îi dezvaluie socantul adevar: ea este doar pe jumatate om, fiind o clona a unui hibrid compus din ADN uman si extraterestru. Cei doi trebuie sa ajunga în Mexic, pentru a-l gasi pe cercetatorul care a creat-o, dar se trezesc prinsi într-o lupta cumplita, cu o hoarda de alti hibrizi distrugatori, imposibil de oprit.
Mai este foarte putin timp pana cand Miranda va ceda, inevitabil, instinctului ucigas care pandeste amenintator în corpul sau!

Film Online Species: The Awakening - Specii IV - Reinvierea subtitrat in limba Romana