Film online: Snatch - Unde dai si unde crapa (2000)


Snatch - Unde dai si unde crapa0 film online subtitrat
8.4/10 (1107)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2000
Snatch film online subtitrat in roameste. Snatch este o comedie aparuta in 2000.

Snatch – Unde dai şi unde crapă 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce fură un diamant de 86 de carate (17 gr) în timpul unui jaf din Antwerp, Franky „Four-Fingers” merge la Londra pentru a-l livra unui traficant de diamante numit Doug „The Head”. Unul dintre ceilalţi hoţi îl sfătuieşte pe Franky să ia o armă de la un fost agent KGB, Boris „The Blade”. Fără ca Franky să ştie acest lucru, Boris şi acel hoţ sunt fraţi şi plănuiesc să fure diamantul de la el. Între timp, promotorul de box Turkish îl convinge pe gangsterul „Brick Top” să introducă boxerul „Gorgeous George” în agenţia sa de pariuri.

Cu toate acestea, când Turkish îşi trimite partenerul, Tommy, şi pe Gorgeous George să cumpere o caravană de la o şatră de ţigani, George intră într-o altercaţie Mickey O’Neil, un boxer cu mâinile goale campion, care-l răneşte grav pe acesta. Turkish îl convinge apoi pe Mickey să-l înlocuiască pe George în meciul la care trebuia să participe, promiţându-i că va cumpăra o caravană nouă pentru mama lui Mickey. Brick Top acceptă să facă această modificare doar cu condiţia ca Mickey să cedeze lupta în repriza a patra. Boris îi oferă lui Franky o armă în schimbul unui favor: Franky să plaseze un pariu în numele lui Boris.

Avi, cunoscând dependenţa de pariuri a lui Franky, merge la Londra împreună cu bodyguardul său, „Rosebud”, pentru a lua diamantul. Boris îi angajează pe Vinny şi Sol, doi escroci mărunţi, pentru a-l jefui pe Franky în timp ce se află la casa de pariuri. Jaful decurge anapoda, iar Sol, Vinny şi şoferul lor, Tyrone, sunt surprinşi de camerele de luat vederi, dar totuşi reuşesc să-l răpească pe Franky. În loc să cedeze lupta, Mickey îşi face adversarul knockout dintr-un singur pumn. Furios, Brick Top îi ia lui Turkish toate economiile sale şi îi cere ca Mickey să lupte din nou, iar de această dată să cedeze, atlfel va fi de rău.

Film Online Snatch - Unde dai si unde crapa subtitrat in limba Romana