Film online: Shaun of the Dead - Lupta cu zombi (2004)


Shaun of the Dead - Lupta cu zombi0 film online subtitrat
7.8/10 (309)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Shaun of the Dead film online subtitrat in roameste. Shaun of the Dead este o comedie de groaza aparuta in 2004.

Shaun of the Dead 2004 (Lupta cu zombi), film online DVDRip, subtitrat în Română

Shaun (Simon Pegg) lucrează la un magazin de electronice şi viaţa lui pare să n-aibă nicio direcţie. Colegii lui mai tineri nu-l respectă deloc, are o relaţie grea cu tatăl lui vitreg, Phillip (Bill Nighy), şi o relaţie tensionată cu colegul de apartament, Pete (Peter Serafinowicz), din cauza lui Ed (Nick Frost), cel mai bun prieten al lui Shaun care n-are de muncă şi doarme pe canapeaua lor. Mai mult decât atât, iubita lui Shaun, Liz (Kate Ashfield), este nemulţumită de viaţa lor socială care constă în petrecerea fiecărei seri la barul preferat al lui şi Ed. Ei nu fac niciodată nimic singurii, întotdeauna Shaun vine cu Ed după el, iar Liz cu colegii ei de apartament, David (Dylan Moran) şi Dianne (Lucy Davis).

După o zi mizerabilă la muncă, Shaun întâlneşte o veche prietenă, Yvonne (Jessica Hynes), care-l întreabă cum îşi petrece ziua aniversară alături de Liz, ceea ce-l face să-şi amintească faptul că a uitat să rezerve o masă la restaurant, aşa cum îi promisese. Pusă în faţa acestei situaţii, Liz se supără şi se desparte de el. Shaun îşi îneacă amarul alături de Ed în barul Winchester. Cei doi se întorc târziu acasă şi dau drumul la muzică, ceea ce-l face pe Pete să se ia de ei pentru că are o migrenă după ce a fost atacat şi muşcat de „nişte spărgători de capete”. Pete îl ceartă pe Shaun, cerându-i să-şi pună ordine-n viaţă.

A doua zi dimineaţă, zombii au invadat oraşul, dar Shaun este prea ocupat cu mahmureala sa pentru a observa acest lucru. El şi Ed conştientizează ceea ce se petrece după ce urmăresc ştirile la TV, iar zombii îi atacă în casă. După ce ripostează cu arme improvizate, ei ajung la concluzia că trebuie să meargă într-un alt loc mai sigur. Shaun şi Ed decid că cel mai sigur loc pe care-l ştiu ei este Winchester, astfel că plănuiesc s-o ia pe mama lui Shaun, Barbara (Penelope Wilton), pe Liz şi colegii ei de apartament şi să se îndrepte cu toţii acolo.

Film Online Shaun of the Dead - Lupta cu zombi subtitrat in limba Romana