Film online: Shaft (2000)


Shaft0 film online subtitrat
6.2/10 (171)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2000
Shaft film online subtitrat in roameste.

Shaft 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Detectivul John Shaft (Samuel L. Jackson), din cadrul Departamentului de Poliţie al oraşului New York, este chemat să ancheteze crima comisă pe baze rasiale de către Walter Wade, Jr. (Christian Bale), fiul unui magnat ce-şi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliarelor. Shaft se întâlneşte pentru câteva clipe cu un potenţial martor ocular al crimei, Diane Palmieri (Toni Collette), dar ea dispare la scurtă vreme după aceea şi nu mai poate fi găsită pentru a o aduce în faţa judecătorului să depună mărturie.

Wade, Jr. este lăsat să iasă din arestul poliţiei pe cauţiune şi profită de moment pentru a fugi în Elveţia. Doi ani mai târziu, acesta se întoarce în America şi este imediat arestat din nou de către Shaft pentru fuga sa din ţară. În timpul acestei încarcerări temporare, Wade se întâlneşte cu Peoples Hernandez (Jeffrey Wright), un traficant de droguri din Republica Dominicană. În cele din urmă, Wade, Jr. este din nou eliberat pe cauţiune şi din cauza aceasta, plin de frustrări, Shaft hotărăşte să demisioneze din cadrul poliţiei şi-i promite lui Wade că va face justiţie în propria sa manieră.

Temându-se că Shaft ar putea să găsească martorul cheie care a dispărut, Wade, Jr. îl angajează pe Peoples pentru a o găsi şi a o ucide înainte de-a ajunge să dea ochii cu Shaft. Shaft continuă căutarea lui Diane şi cere ajutor din partea prietenilor săi, Detectivul Carmen Vasquez (Vanessa L. Williams) şi şoferul de taxi Rasaan (Busta Rhymes). În timp ce o vizitează pe mama necooperantă a lui Diane, Shaft şi Carmen îşi dau seama că sunt urmăriţi de cineva apropiaţi lor care nu au intenţii deloc bune.

Urmăreşte online filmul Shaft 2000, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online Shaft subtitrat in limba Romana