Film online: Serendipity - Noroc în dragoste (2001)


Serendipity - Noroc în dragoste0 film online subtitrat
7.2/10 (767)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Serendipity film online subtitrat in roameste. Serendipity este o comedie aparuta in 2001.

Serendipity 2001 (Noroc în Dragoste), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul sezonului de cumpărături de Crăciun în New York, Jonathan Trager (John Cusack) o întâlneşte într-un mall pe Sara Thomas (Kate Beckinsale) atunci când ambii încearcă să cumpere aceeaşi pereche de mănuşi. Între ei se aprinde o imediat o scânteie şi, în ciuda faptului că amândoi sunt implicaţi într-o relaţie, ajung să mănânce împreună o îngheţată la restaurantul Serendipity 3, iar apoi îşi iau la revedere. La scurt timp după aceea, ambii realizează că au uitat ceva în locul cu pricina şi se întorc acolo, regăsindu-se din nou. Sara este o fanatică a credinţei în destin şi a faptului că totul se întâmplă cu un motiv, astfel că hotărăsc împreună să iasă în oraş şi să meargă la patinoarul Wollman Rink din Central Park.

Jonathan o învaţă pe Sara despre Cassiopeia, spunând că pistruile de pe braţul ei seamănă cu constelaţia Cassiopeia. La sfârşitul întâlnirii, fermecat de Sara, Jonathan sugerează să facă schimb de numerele de telefon. Sarah se lasă cu greu convinsă, dar în cele din urmă îl scrie pe o bucată de hârtie care, accidental, este luat de vânt. Luând şi acest lucru ca pe un semn al sorţii şi dorind ca ea să decidă dacă vor fi sau nu împreună, Sara îi cere lui Jonatham să-şi scrie el numele complet şi numărul de telefon pe o bancnotă de 5$, în timp ce ea va face acelaşi lucru, dar în interiorul cărţii „Love in the Time of Cholera” pe care urmează s-o vândă la un anticariat.

Dacă le va fi sortit să fie împreună, ea va găsi acea bancnotă, pe care a dat-o la un butic, şi el va găsi cartea care să-i ghideze unul către celălalt. Jonathan acceptă, dar nu este pe deplin mulţumit de alegerea ei aşa că merg la un hotel cu 28 de etaje şi intră fiecare într-un lift diferit pentru a vedea dacă amândoi aleg acelaşi etaj.

Film Online Serendipity - Noroc în dragoste subtitrat in limba Romana