Film online: See No Evil - Colecţionarul de ochi (2006)


See No Evil - Colecţionarul de ochi0 film online subtitrat
5.8/10 (385)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
See No Evil film online subtitrat in roameste. See No Evil este o de groaza aparuta in 2006.

See No Evil 2006 (Colecţionarul de Ochi), film online DVDRip, subtitrat în Română

Ofiţerul de poliţie Frank Williams (Steven Vidler), alături de partenerul său Blaine (Corey Parker Robinson), încearcă să investigheze o casă abandonată, dar găsesc acolo o tânără femeie care e ţinută ostatică şi are ochii scoşi. Brusc, Blaine este ucis cu bestialitate de un individ necunoscut, iar Frank este şi el atacat, însă reuseşte să scape cu viaţă, chiar dacă braţul îi este rănit grav. După aceea, detectivii descoperă şapte cadavre în acea casă, toate având ochii scoşi. Patru ani mai târziu, Frank ia un grup de delincvenţi — Russell Wolf (Mikhael Wilder), Richie Bernson (Craig Horner), Christine Zarate (Christina Vidal), Zoe Warner (Rachael Taylor), Michael Montross (Luke Pegler), Kira Vanning (Samantha Noble), Tye Simmons (Michael J. Pagan) and Melissa Beudroux (Penny McNamee) — pentru a curăţa abandonatul Blackwell Hotel şi a-l transformat într-un adăpost pentru oamenii străzii, aşa cum explică proprietara Margaret (Cecily Polson).

Pe măsură ce delincvenţii muncesc, ei nu realizează că psihopatul Jacob Goodnight (Wrestlerul Kane) îşi duce veacul pe acolo. Tye și Richie hotărăsc să caute seiful fostului proprietar, care n-a mai fost recuperat după ce focul a mistuit acel hotel, în timp ce Kira e nemulțumită pentru că este iarăși împreună cu fostul ei iubit abuziv – cel care a trimis-o la închisoare. Căutând seiful, Tye și Richie descoperă un cadavru. Richie se sperie și încearcă să plece, dar este atacat de Goodnight, care-l trage cu agresivitate în lift.

Margaret observă că liftul este folosit și o informează pe partenera lui Frank, Hannah (Tiffany Lamb), care merge să verifice dacă toată lumea se află în camerele lor. Între timp, Christine acceptă s-o ajute pe Kira să fugă din hotel după ce vede că Michael îi face rău în baie. Când Kira încearcă să fugă, ea este atacată de Goodnight care o trage în lift. Christine, Frank și Margaret ajung la timp acolo, iar Christine îl informează pe Frank despre faptul că restul oamenilor s-au dus într-o zonă restricționată pentru a da o petrecere.

Film Online See No Evil - Colecţionarul de ochi subtitrat in limba Romana