Film online: Secret Window - Fereastra secretă (2004)


Secret Window - Fereastra secretă0 film online subtitrat
7.2/10 (783)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Secret Window film online subtitrat in roameste. Secret Window este o de groaza aparuta in 2004.

Secret Window – Fereastra secretă (2004), film online DVDRip, subtitrat în Română

Scriitorul Mort Rainey (Johnny Depp) suferă o cădere psihică atunci când îşi prinde soţia, Amy (Maria Bello) că are o aventură cu un bărbat pe nume Ted (Timothy Hutton). El întârzie finalizarea divorţului retrăgându-se în cabana lui din Tashmore Lake. Deprimat şi fără inspiraţie de-a scrie, Mort este abordat de John Shooter (John Turturro), un producător de lactate din Mississippi, care-l acuză de plagiat. Shooter îşi lasă manuscrisul intitulat „Sowing Season” despre care susţine că a fost copiat. Mort respinge acuzaţiile şi aruncă manuscrisul, dar femeia de serviciu îl recuperează şi i-l predă înapoi. Fiindu-i stârnită curiozitatea, Mort citeşte povestea şi este surprins să observe similitudinile dintre aceasta şi propria lui poveste din „Secret Window”.

În timp ce se plimba a doua zi, Shooter îl abordează din nou pe Mort, iar acesta îi spune că povestea lui a fost publicată cu mulţi ani înainte de-a lui Shooter. Mort primeşte un ultimatum de trei zile pentru a veni cu dovada că este aşa. El găseşte apoi un bilet pe uşa pe care scrie „Ai trei zile. Nu glumesc. Fără poliţie.” În acea noapte, Mort îşi găseşte câinele ucis cu o şurubelniţă. El îl suspectează imediat pe Shooter şi raportează incidentul şerifului Dave Newsome (Len Cariou), care nu prea are chef să ia măsuri.

Mai târziu, Mort se duce la casa unde locuieşte soţia lui pentru a lua o copie după carte. Aflat în New York, el îl contactează pe Ken Karsch (Charles S. Dutton), un detectiv particular care l-a mai ajutat într-un incident similar în urmă cu ceva timp. Ken merge în Tashmore Lake pentru a supraveghea cabana şi a-i pune nişte întrebări lui Tom Greenleaf (John Dunn Hill), singurul martor care i-a văzut pe Shooter şi Mort discutând. Mai târziu, cei doi au iarăşi o conversaţie aprinsă ce se sfârşeşte cu vătămarea corporală a lui Mort.

Film Online Secret Window - Fereastra secretă subtitrat in limba Romana