Film online: Saving Santa - Salvandu-l pe Mos Craciun (2013)


Saving Santa - Salvandu-l pe Mos Craciun0 film online subtitrat
6.4/10 (301)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Saving Santa film online subtitrat in roameste. Saving Santa este o comedie aparuta in 2013.

Saving Santa 2013 (Salvându-l pe Moş Crăciun), film animat online DVDRip, subtitrat în Română

Dorindu-şi foarte mult să fie un inventator, oportunistul şi excentricul elf Bernard D. Elf se face din nou de râs atunci când creaţia sa inovatoare de-a readuce la viaţă amintirile frumoase de Crăciun ale oamenilor eştuează în mod lamentabil. Cu toate acestea, i se iveşte ocazia perfectă de-a demonstra că abilităţile sale sunt valoroase pentru ceilalti atunci cqnd Moş Crăciun este răpit de către maleficul Neville Baddington şi mama lui dominatoare, Vera, care şi-au fixat drept obiectiv descoperirea celui mai mare secret al lui Moş Crăciun: Cum reuşeşte să ducă daruri tuturor copiilor de pe glob într-o singură noapte.

Şi totuşi, Bernard cunoaşte acest secret al Moşului, folosind un dispozitiv de călătorie în timp pentru a se asigura că toţi copiii se trezesc în dimineaţa de Crăciun având cadourile sub bradul împodobit. Elf-ul hotărăşte să se folosească de acest lucru în avantajul său şi plănuieşte să călătorească în timp pentru a împiedica răpirea lui Moş Crăciun din prima fază, salvându-l astfel şi pe Moş Crăciun şi Crăciunul în general pentru întreaga lume.

Având un buget de aproximativ 7.5 milioane de dolari, această animaţie este regizată de Leon Joosen şi Aaron Seelman, iar scenariul a fost scris de Ricky Roxburgh după o poveste de Tony Nottage. Vocile sunt asigurate, printre alţii, de Martin Freeman (Hobbitul), Ashley Tisdale, Nicholas Guest, Newell Alexander, Noel Clarke (Star Trek: În întuneric), Joan Collins sau Tim Conway. Premiera a avut loc în data de 5 noiembrie, 2013.

Film Online Saving Santa - Salvandu-l pe Mos Craciun subtitrat in limba Romana