Film online: Salvation Boulevard (2011)


Salvation Boulevard0 film online subtitrat
5.9/10 (35)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
Salvation Boulevard film online subtitrat in roameste. Salvation Boulevard este o comedie aparuta in 2011.

Salvation Boulevard 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Carl Vandermeer (Greg Kinnear) este un fost „Deadhead” (fan al unei trupe rock) care a luat-o pe calea religiei. El, soţia Gwen (Jennifer Connelly) şi fiica lui vitregă Angie (Isabelle Fuhrman), merg la o mega biserică, Biserica Mileniului Trei, condusă de carismaticul Pastor Dan Day (Pierce Brosnan), care doreşte să-şi extindă biserica într-o mare comunitate Creştină numită „City on a Hill”. La începutul filmului, familia Vandermeer este martora unei dezbateri dintre Pastorul Dan şi Profesorul Peter Blaylock (Ed Harris), un ateu convins. La finalul dezbaterii, Pastorul Dan este invitat la liceul lui Blaylock pentru un păhărel înainte de culcare. Acesta acceptă şi îl ia cu el pe Carl. În biroul lui Blaylock, acesta mărturiseşte că l-a invitat pe Dan pentru a-i propune să colaboreze în scrierea unei cărţi, ambii fiind autori de succes, în care să dezvolte ideile total opuse despre viaţă şi religie.

În timpul unei discuţii despre moralitate fără religie, Pastorul Dan ia un pistol antic şi trage în Blaylock fără să-şi dea seama că acesta este încărcat şi funcţional. Glonţul în loveşte pe Blaylock drept în cap şi îl ucide. Aflaţi în stare de şoc, Pastorul Dan pune pistolul în mâna lui Blaylock pentru a face să pară ca şi cum ar fi fost o sinucidere. El şi Carl pleacă acasă în linişte, fără ca vreunul dintre ei să spună cuiva despre evenimentele petrecute.

După ce primeşte un telefon de la cineva care pretinde că este „prietenul” lui, Pastorul Dan îl abordează pe vecinul lui Carl, cameramanul Jerry Hobson (Jim Gaffigan), şi pare să-i mărturisească lucrurile petrecute. La slujba de a doua zi, Pastorul Dan informează congregaţia că Blaylock a supravieţuit tentativei de „sinucidere” şi că acum se află în comă. După slujbă, Jerry îl ia pe Carl de-o parte şi se urcă în maşina lui. În timp ce conduc, Jerry se pare că a fost informat de către Pastorul Dan că acela care a tras în Blaylock este Carl, astfel că îl duce într-o carieră şi încearcă să-l execute.

Film Online Salvation Boulevard subtitrat in limba Romana