Film online: Rubber - Cauciucul (2010)


Rubber - Cauciucul0 film online subtitrat
5.6/10 (250)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
Rubber film online subtitrat in roameste. Rubber este o comedie de groaza aparuta in 2010.

Rubber – Cauciucul 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! Descrierea poate conţine spoilere!

Un grup de oameni din California se strâng pentru a urmări un „film”. Un şerif, Chad, subliniază faptul că multe dintre momentele petrecute în cinematograf se întâmplă „fără niciun motiv”, că viaţa este plină de acest „fără motiv” şi că filmul (atât „filmul” pe care-l urmăresc ei cât şi, foarte probabil, filmul Rubber, pe care-l vedem noi) este un omagiu adus „fără motiv”. Un contabil oferă grupului binocluri şi pleacă apoi pe bicicletă. Aceştia se uită apoi prin binocluri în zare şi aşteaptă să înceapă „filmul”. Spre sfârşitul anului 1990, undeva în deşertul Californian, o anvelopă prinde brusc viaţă şi porneşte într-o serie de crime.

La început, învaţă cum să se ridice de la pământ şi apoi să se rostogolească. În drumul său întâlneşte o sticlă de plastic şi, după câteva ezitări, trece peste ea şi o striveşte. Apoi, în calea sa iese un scorpion pe care, la fel, îl striveşte. Când îi apare în faţă o sticlă de bere, anvelopa nu o mai poate strivi, însă începe să vibreze intens şi într-un mod psihokinetic o face să se spargă. Anvelopa observă apoi o femeie conducându-şi maşina şi încearcă să-şi folosească puterile asupra ei, dar nu reuşeşte decât să-i oprească maşina.

Când începe să se rostogolească spre maşina femeii, un camion trece pe acolo şi loveşte anvelopa, ceea ce întrerupe conexiunea şi face ca maşina să pornească din nou, iar ea îşi continuă drumul. Furioasă, aceasta merge în căutarea şoferului care a dat peste ea pentru a-l ucide. De asemenea, ea continuă s-o urmărească pe femeia respectivă şi ajunge într-un oraş obscur din deşert unde aceasta s-a cazat într-un motel. După ce menajera găseşte anvelopa în duşul unei camere, ea o aruncă afară, însă aceasta revine şi o ucide pe menajeră, continuând s-o urmărească pe femeia din maşină.

Film Online Rubber - Cauciucul subtitrat in limba Romana