Film online: Rosemary's Baby (2014)


Rosemary's Baby0 film online subtitrat
5.6/10 (2150)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Rosemary's Baby film online subtitrat in roameste. Rosemary's Baby este o de groaza aparuta in 2014.

Rosemary’s Baby 2014 (Bebeluşul lui Rosemary), film online HD, subtitrat în Română

După ce a suferit o pierdere de sarcină, Rosemary (Zoe Saldana) şi Guy (Patrick J. Adams) Woodhouse părăsesc oraşul New York pentru a se muta la Paris, sperând că vor începe o viaţă nouă acolo. O serie de întâmplări fericite îi conduc pe cei doi să devină prieteni cu un cuplu bogat format din Margaux (Carole Bouquet) şi Roman Castevet (Jason Isaacs), care-i invită să locuiască într-un bloc de apartamente prestigios pe care-l deţin. În timp ce Guy se bucură de faptul că Roman l-a luat sub aripa lui, Rosemary este copleşită de dorinţa celor doi soţi de-a afla detalii despre viaţa lor.

Ea descoperă dovezi despre precedentul cuplu care a locuit în apartamentul lor şi după ce merge la Comisarul Fontaine (Olivier Rabourdin) pentru a-i spune despre suspiciunile pe care le are, află că femeia respectivă, Nena (Victoire Bélézy), s-a sinucis. Urmând un indiciu, Rosemary îl descoperă pe preotul lui Nena care susţine că acel bloc de apartamente are un trecut întunecat şi unul dintre chiriaşi este un miliardar satanist pe nume Steven Marcato care mănâncă inimile femeilor. La scurtă vreme după aceea, preotul respectiv se spânzură, ceea ce îl face pe Fontaine să pornească o investigaţie pentru a descoperi ce s-a întâmplat.

Când cariera lui Guy începe s-o ia pe o pantă ascendentă, el îi sugerează lui Rosemary să încerce din nou să aibă un copil. În noaptea când plănuiesc să conceapă copilul, Rosemary îşi pierde cunoştinţa şi, aflată într-o stare ca şi cum ar visa, ea se vede făcând sex cu un bărbat ciudat în timp ce este privită de Guy, Margaux, Roman şi alţi oameni. Câteva săptămâni mai târziu, ea află că este însărcinată, dar starea ei de sănătate începe să se deterioreze cu repeziciune şi este neglijată de Guy care nu prea mai îndrăzneşte s-o atingă.

Urmăreşte online filmul Rosemary’s Baby 2014 (Bebeluşul lui Rosemary), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online Rosemary's Baby subtitrat in limba Romana