Film online: Resident Evil - Resident Evil: Experiment fatal (2002)


Resident Evil - Resident Evil: Experiment fatal0 film online subtitrat
7.0/10 (166593)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2002
Resident Evil film online subtitrat in roameste. Resident Evil este o de groaza aparuta in 2002.

Resident Evil 2002 (Resident Evil: Experiment fatal), film online DVDRip, subtitrat în Română

Sub oraşul Raccoon există un laborator de cercetare genetică numit „Stupul”, deţinut de corporaţia Umbrella. Un hoţ fură virusul modificat genetic, T-virus, şi contaminează întregul Stup cu el. Drept răspuns, inteligenţa artificială a laboratorului, Regina Roşie, sigilează Stupul şi ucide toată lumea din interior. Alice (Milla Jovovich) se trezeşte într-o vilă pustie, fără să-şi amintească absolut nimic. Ea se îmbracă şi verifică vila, iar apoi este luată prin surprindere de o persoană necunoscută. Un grup de comando pătrunde în vilă şi arestează persoana respectiva, care se prezintă a fi Matt Addison (Eric Mabius), proaspăt transferat în Departamentul de Poliţie Raccoon.

Cei din comando explică faptul că toţi cei din grup, cu excepţia lui Matt, sunt angajaţii corporaţiei Umbrella, iar Alice şi partenerul ei Spence (James Purefoy) sunt paznicii unei intrări în Stup, simulând că sunt un cuplu ce locuieşte în acea vilă. Cu cinci ore mai devreme, Regina Roşie a sigilat întregul laborator şi a eliberat un gaz ce produce amnezie. Echipa de comando nu ştie de ce a făcut acest lucru Regina Roşie. Grupul merge către metroul de sub vilă care duce către Stup, iar acolo îl găsesc pe Spence. Odată ajunşi la camera Reginei, patru dintre ei sunt ucişi de un laser care protejează acea cameră.

Kaplan scoate din funcţiune Regina Roşie şi întreaga alimentare cu energie electrică cedează, făcând ca toate uşile să se deschidă, ceea ce eliberează membrii staff-ului transformaţi acum în nişte zombii. În timpul luptei cu zombii, Rain (Michelle Rodriguez) este muşcată, iar J.D. (Pasquale Aleardi) este ucis. Alice începe să-şi recapete memoria, dar ea şi Matt sunt separaţi de grup. Matt caută informaţii despre sora lui, Lisa, în timp ce Alice dă peste nişte câini mutanţi şi se surprinde pe ea însăşi atunci când se apără instinctiv de animale prin intermediul unor mişcări de arte marţiale.

Film Online Resident Evil - Resident Evil: Experiment fatal subtitrat in limba Romana