Film online: Resident Evil: Extinction - Resident Evil: Disparitţia (2007)


Resident Evil: Extinction - Resident Evil: Disparitţia0 film online subtitrat
6.7/10 (121789)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Resident Evil: Extinction film online subtitrat in roameste. Resident Evil: Extinction este o de groaza aparuta in 2007.

Resident Evil: Extinction 2007 (Resident Evil: Dispariția), film online DVDRip, subtitrat în Română

Alice (Milla Jovovich) se trezeşte în vilă, la fel ca şi în primul film. Ea trece de câteva obstacole, însă după aceea este ucisă şi trupul ei este dus afară şi aruncat într-o groapă plină cu alte cadavre clonate ale ei. La cinci ani distanţă de când Virusul-T a scăpat din Oraşul Raccoon, acesta s-a răspândit în întreaga lume, în ciuda eforturilor corporaţiei Umbrella de a-l eradica. Pe măsură ce virusul s-a răspândit, mediul de pe pământ s-a deteriorat încet şi sigur. Alice hoinăreşte prin sudvestul Statelor Unite, iar Dr. Sam Isaacs consideră că prinderea ei este prioritatea numărul 1 deoarece e singura care nu a fost afectată în mod negativ de virus.

El încearcă să convingă conducerea corporaţiei că îi poate folosi sângele pentru a dezvolta un leac permanent şi îi va domoli pe cei infectaţi. Noul şef al Corporaţiei Umbrella, Albert Wesker (Jason O’Mara) îi ordonă lui Isaacs să folosească în locul adevăratei Alice clonele sale pentru a dezvolta leacul şi refuză să autorizeze recapturarea ei până când nu vor fi 100% siguri de locul unde se află. Între timp, convoiul lui Claire Redfield (Ali Larter), care-i include pe supravieţuitorii din oraşul Raccoon, Carlos Olivera (Oded Fehr) şi L.J. (Mike Epps), cât şi pe nou găsiţii supravieţuitori, K-Mart (Spencer Locke), Mikey (Christopher Egan), Chase (Linden Ashby) şi Nurse Betty (Ashanti Douglas), alături de care străbate ţara.

În timp ce verificau un motel pentru a găsi provizii, L.J este muşcat, însă ţine acest lucru secret faţă de ceilalţi din teama de-a nu fi ucis sau abandonat. A doua zi dimineaţă, convoiul este atacat de ciorile care se hrăneau din oamenii infectaţi şi sunt pe cale de-ai copleşi, însă apare Alice şi îi salvează pe aceştia de o moarte terifiantă.

Film Online Resident Evil: Extinction - Resident Evil: Disparitţia subtitrat in limba Romana