Film online: Resident Evil: Apocalypse - Resident Evil 2: Ultimul război (2004)


Resident Evil: Apocalypse - Resident Evil 2: Ultimul război0 film online subtitrat
6.4/10 (127733)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Resident Evil: Apocalypse film online subtitrat in roameste. Resident Evil: Apocalypse este o de groaza aparuta in 2004.

Resident Evil 2: Apocalypse 2004 (Resident Evil 2: Ultimul război), film online DVDRip, subtitrat în Română

La cinci zile de la contaminarea Stupului, Corporaţia Umbrella ia decizia imprudentă de-a trimite o echipă de cercetare pentru a redeschide complexul, neinterogând-o pe Alice (Milla Jovovich) în legătură cu evenimentele. Când echipa intră în Stup este măcelărită de membrii infectaţi ai staff-ului. Infecţia iese la suprafaţă şi afectează oraşul Raccoon, răspândindu-se cu repeziciune printre populaţia civilă. După 13 ore de la deschiderea Stupului, Umbrella stabileşte un perimetru de securitate în jurul oraşului Raccoon, dar cu toate acestea, o fată pe nume Angela Ashford (Sophie Vavasseur), fiica unui cercetător Umbrella de nivel 6, Dr. Charles Ashford (Jared Harris), creatorul Virusului-T, dispare după ce maşina de siguranţă care o transporta afară din oraş a fost implicată într-un accident în trafic.

Supravieţuind în Stup, Alice a fost recuperată de Umbrella pentru a face experimente pe ea. Alice are acum puteri supraomeneşti, viteză şi agilitate. Trezindu-se într-un spital din Raccoon părăsit, ea iese afară şi descoperă că oraşul însuşi este pustiu. Ea se înarmează cu o puşcă găsită într-o maşină de poliţie şi începe să hoinărească, însă este tulburată de un bărbat care continuă să-i apară în cap şi care făcea experimente pe ea. În timp ce Umbrella evacuează civilii, un ofiţer de poliţie căzut în dizgraţie, Jill Valentine (Sienna Guillory), se sfătuieşte cu sergentul Peyton Wells (Razaaq Adoti), aliatul ei de nădejde.

Într-un alt loc, Carlos Olivera (Oded Fehr) şi un alt soldat Umbrella se alătură unităţii Special Tactics And Rescue Squad (S.T.A.R.S.) pentru a ţine piept unei hoarde de zombii. Jill, Peyton şi o reporteră pe nume Terri Morales (Sandrine Holt) se refugiază într-o biserică, fără să ştie că este plină de zombii. În cele din urmă, Alice, înarmată până-n dinţi, îşi face apariţia şi îi salvează în ultima clipă. Umbrella lansează programul Nemesis pentru a ucide toţi ofiţerii STARS rămaşi şi plănuieşte să lanseze asupra oraşului o bombă nucleară pentru a-l „igieniza”.

Film Online Resident Evil: Apocalypse - Resident Evil 2: Ultimul război subtitrat in limba Romana