Film online: Resident Evil: Afterlife - Viata de apoi (2010)


Resident Evil: Afterlife - Viata de apoi0 film online subtitrat
6.6/10 (110453)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
Resident Evil: Afterlife film online subtitrat in roameste. Resident Evil: Afterlife este o de groaza aparuta in 2010.

Resident Evil 4: Afterlife 2010 (Resident Evil 4: Viaţa de apoi), film online DVDRip, subtitrat în Română

În Tokyo, Japonia, o masă mare de oameni aleargă prin piaţa Shibuya. Totuşi, o fetiţă, stă nemişcată în mijlocul străzii, în ploaie. Se pare că fetiţa este, de fapt, pacientul zero infectat cu Virusul-T al Japoniei şi atacă brusc un bărbat de pe stradă, infectându-l. Patru ani mai târziu, o clonă de-a lui Alice (Milla Jovovich) încearcă să-l ucidă pe Albert Wesker (Shawn Roberts), aflat în noul sediu al Corporaţiei Umbrella, o structură subterană imensă aflată exact sub Shibuya, însoţită fiind de o armată de alte clone. Clonele reuşesc să ucidă o mare parte dintre oamenii de securitate, dar Wesker îşi croieşte drum spre elicopterul privat şi fuge, activând totodată o bombă care distruge întregul complex şi omoară clonele.

Cu toate acestea, adevărata Alice se află deja în elicopter şi îl aşteaptă acolo, însă după o luptă între cei doi, Wesker foloseşte un ser care îi înlătură lui Alice toate super puterile, iar după aceea elicopterul se prăbuşeşte. Alice supravieţuieşte cumva, însă Wesker pare să fi murit. Şase luni mai târziu, Alice se întoarce în America de Nord cu un avion pe care-l pilotează chiar ea, urmărind o transmisiune de urgenţă provenită de la o zonă sigură numită drept „Arcadia” şi care se află în Alaska, Statele Unite. În drumul ei spre zona sigură, mai întâlneşte un grup de oameni ce se află într-o închisoare înconjurată de infectaţi.

Cu ajutorul lor, Alice aterizează cu avionul pe acoperişul închisorii şi află că Arcadia nu este un loc fix, ci un cargobot ce navighează de-a lungul coastei şi a adocat în port. O veste tulburătoare este că Arcadia a oprit toate transmisiunile şi au mai rămas doar două zile până ce va pleca, iar din moment ce închisoarea este înconjurată, soarta lor pare pecetluită. Alice şi ceilalţi supravieţuitori nu au de ales decât să găsească o altă cale de-a ajunge rapid către Arcadia, astfel că unul dintre membrii grupului o duce la singurul prizonier ce este încă închis – Chris Redfield (Wentworth Miller). Acesta pretinde că ştie o cale de scăpare din închisoare, dar nu are nimeni încredere în el.

Ultimul film din serie, Retribution, se află deja pe site şi poate fi urmărit

Film Online Resident Evil: Afterlife - Viata de apoi subtitrat in limba Romana