Film online: Rescue Dawn - Evadare in zori (2006)


Rescue Dawn - Evadare in zori0 film online subtitrat
7.6/10 (255)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
Rescue Dawn film online subtitrat in roameste.

Rescue Dawn 2006 (Evadare în zori), film online DVDRip, subtitrat în Română

Rescue Dawn este un film de dramă/război regizat de Werner Herzog şi este bazat pe un scenariu adaptat scris pentru documentarul lui din anul 1997, Little Dieter Needs to Fly. Filmul îl are în rol principal pe Christian Bale şi este inspirat din povestea reală a pilotului germano-american Dieter Dengler, care a fost doborât şi capturat de sătenii simpatizanţi ai mişcării comuniste Pathet Lao din timpul campaniei militare a Americii în Războiul din Vietnam. De asemenea, Steve Zahn, Jeremy Davies, Pat Healy şi Toby Huss au şi ei roluri importante în desfăşurarea filmului, iar producătorii executivi au fost, printre alţii, Freddy Braidy, Jimmy De Brabant, Michael Dounaev şi Gerald Green.

Dieter Dengler (Christian Bale), un pilot al armatei americane ce s-a născut în Germania, este doborât cu avionul A-1 Skyraider pe care-l pilota în Vietnam, deasupra regiunii Laos, în Februarie 1966, în timp ce se afla într-o misiune de luptă. El supravieţuieşte cumva prăbuşirii, dar este urmărit şi, în cele din urmă, capturat de către Pathet Lao. Lui Dengler i se promite şansa eliberării de către guvernatorul provinciei (François Chau) cu condiţia de-a semna un document prin care să condamne America pentru începerea acestui război, numai că el refuză să facă acest lucru.

Din cauza încăpăţânării sale de a refuza să semneze acel document, Dengler este torturat şi trimis într-un lagăr de concentrare. Acolo, el se întâlneşte cu alţi compatrioţi din armata americană, soldaţi şi piloţi, printre care Gene DeBruin (Jeremy Davies) şi Duane W. Martin (Steve Zahn), aflând că unii dintre ei sunt captivi acolo de ani buni. Dengler începe să pună la cale un plan de evadare în ciuda neîncrederii cu care îl privesc ceilalţi prizoneri ce au trecut prin torturi fizice şi psihice cumplite de-a lungul timpului din partea gardienilor lagărului.

Urmăreşte online filmul Rescue Dawn 2006 (Evadare în zori), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online Rescue Dawn - Evadare in zori subtitrat in limba Romana