Film online: Reign of Fire - Regatul de Foc (2002)


Reign of Fire - Regatul de Foc0 film online subtitrat
6.4/10 (91099)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2002
Reign of Fire film online subtitrat in roameste.

În Londra zilelor noastre, un băiat de 12 ani, Quinn, nu ştie nici el cum face, dar reuşeşte sã trezeascã dintr-un somn secular o făptură antediluviană, un dragon. Douăzeci de ani mai târziu, consecinţele unei descoperiri nechibzuite de copil se dovedesc a fi dezastruoase pentru civilizaţia planetei. Dragonul trezit la viaţă a umplut pământul cu progenituri, toate în căutarea hranei. Oamenii, alimentul preferat al dragonilor, sunt din ce în ce mai puţini...
Dragonii sunt fiinţe sofisticate, inteligente, evoluate, pretenţioase, care nu vor să împartă cu nimeni conducerea planetei. Acum şef al pompierilor, Quinn (CHRISTIAN BALE) are misiunea de a ocroti viaţa celor dintr-o mică aşezare, fapt pentru care trebuie să ţină oamenii cât mai departe de fiara apocaliptică. În mijlocul evenimentelor apare pe nepusă masă un american, Van Zan (MATTHEW McCONAUGHEY) care trâmbiţează că poate să ucidă făpturile răului şi să salveze omenirea de la extincţie. Cert este că metodele propuse de Van Zan sunt, nu numai cam neortodoxe, dar par de-a dreptul de neconceput în ochii lui Qiunn.
"Reign of Fire" este un film realizat de Rob Bowman, regizorul care a semnat "The X - Files". Filmul împleteşte într-un fluviu de imaginaţie un trecut medieval cu un viitor apocaliptic, rezultatul fiind o poveste extraordinară despre supravieţuire şi aventură. Touchstone Pictures şi Spyglass Entertainment prezintă "Reign of Fire", în regia lui Rob Bowman, după un scenariu de Gregg Chabot şi Kevin Peterka şi Matt Greenberg. Filmul este produs de Richard D. Zanuck şi Lili Fini Zanuck, Gary Barber şi Roger Birnbaum, şi este distribuit de Buena Vista Pictures.

Film Online Reign of Fire - Regatul de Foc subtitrat in limba Romana