Film online: Redline (2007)


Redline0 film online subtitrat
4.8/10 (124)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Redline film online subtitrat in roameste.

Redline 2007 (Linia Roșie), film online DVDRip, subtitrat în Română

Natasha Martin (Nadia Bjorlin) este o mecanică auto foarte frumoasă şi o muzicantă aspirantă ce este invitată să i se alăture producătorului de muzică Infamous (Eddie Griffin) în avionul privat spre New York drept mulţumire pentru serviciile prestate pentru al său Ford GT. Natasha este şi o şoferiţă de curse talentată, dar este uneori bântuită de amintirea morţii tatălui ei în timpul unei curse NASCAR din urmă cu mulţi ani. Între timp, de cealaltă parte a oraşului, Carlo (Nathan Phillips) tocmai s-a întors dintr-o misiune în Irak. El se întâlneşte cu fratele său Jason (Jesse Johnson), iar apoi pleacă împreună spre Las Vegas.

Lui Carlo nu-i convine faptul că Jason locuieşte cu unchiul lor mafiot, Michael D; Orazio (Angus Macfadyen), pe care l-a considerat dintotdeauna principul vinovat pentru destrămarea familiei lor. Ceea ce ei nu ştiu, însă, este faptul că Michael are o datorie de milioane de dolari la un alt clan condus de un anume „Godfather” (David Dayan Fisher). În suburbiile Vegasului are loc o cursă de maşini de anvergură, iar Michael, Infamous, producătorul de la Hollywood Jerry Brecken (Tim Matheson) şi omul de afaceri chinez Marcus Cheng (Michael Hagiwara), plasează pariuri pentru cine are cea mai bună maşină.

Când şoferul lui Infamous simulează o accidentare la gleznă, Natasha devine şoferiţa lui în schimbul unui contract de înregistrări şi 300 de mii de dolari. Totuşi, Natasha nu ştie că ea însăşi face parte din miza cursei deoarece Infamous a fost obligat să o parieze pentru că Michael; ce a devenit obsedat de ea din clipa în care a cântat pe scenă mai devreme împreună cu formaţia ei a pus în joc patru lingouri de platină. În acelaşi timp, Brecken îşi pariază noul Ferrari Enzo pe Natasha.

Film Online Redline subtitrat in limba Romana