Film online: Red Dragon - Dragonul Rosu (2002)


Red Dragon - Dragonul Rosu0 film online subtitrat
7.5/10 (700)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2002
Red Dragon film online subtitrat in roameste.

Red Dragon 2002 (Dragonul Roșu), film online DVDRip, subtitrat în Română

Dr. Hannibal Lecter găzduieşte o cină festivă la casa lui din Baltimore, Maryland. Lecter este vizitat mai târziu de Will Graham, un agent FBI talentat, alături de care a lucrat a profilul psihologic al unui criminal în serie care lua diverse părţi din victimele sale şi l-a făcut pe Graham să creadă că respectivul este un canibal. În timpul consultării, Graham descoperă dovezi care-l leagă şi pe Lecter de aceste crime. Lecter îl atacă şi este aproape de-al sfârteca, dar Graham reuşeşte să se redreseze şi să-l imobilizeze. Lecter este apoi condamnat la întemniţare pe viaţă şi trimis la un institut pentru criminali cu probleme psihice în timp ce Graham, traumatizat de această experienţă, se retrage din activitate.

După mai mulţi ani, un nou criminal, cu supranumele de „Zâna Măseluţă”, îşi face apariţia. El pândeşte şi ucide aparent la întâmplare, în nopţile cu lună plină. Sperând să-l captureze pe criminal înainte de-a mai face vreo altă victimă, Agentul Special Jack Crawford îi cere ajutorul lui Graham, pe care-l şi primeşte. După ce a văzut scena crimelor şi discutând cu Crawford, el ajunge la concluzia că trebuie să mai discute înc-odată cu Dr. Lecter. „Zâna Măseluţă” este, în realitate, un psihopat pe nume Francis Dolarhyde, care ucide din cauza unei personalităţi alternative pe care o numeşte „The Great Red Dragon” (Marele Dragon Roşu).

Freddy Lounds, reporter la un tabloid care l-a tot hăituit pe Graham după capturarea lui Lecter, acum îl urmăreşte pentru indicii referitoare la Zâna Măseluţă. Dolarhyde şi Lecter ţin legătura prin scrisori în secret, iar soţia şi copilul lui Graham sunt puşi într-un mare pericol atunci când Lecter îi oferă criminalului adresa de acasă a lui Graham. În cele din urmă, pentru a-l atrage pe criminal şi a-l face să iasă la lumină, Graham se foloseşte de Lounds şi îi oferă un interviu prin care încearcă să-l enerveze. Distribuția este formată din Anthony Hopkins, Edward Norton, Ralph Fiennes, Harvey Keitel, Philip Seymour Hoffman…

Urmărește online filmul Red Dragon 2002 (Dragonul Roșu), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Film Online Red Dragon - Dragonul Rosu subtitrat in limba Romana