Film online: Quantum of Solace - 007: Partea lui de consolare (2008)


Quantum of Solace - 007: Partea lui de consolare0 film online subtitrat
7.0/10 (916)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
Quantum of Solace film online subtitrat in roameste.

007: Quantum of Solace 2008 (James Bond: Partea lui de consolare), film online DVDRip, subtitrat în Română

James Bond (Daniel Craig) se îndreaptă cu maşina din Lago di Garda spre Siena, Italia, avându-l capturat în portbagaj pe Mr. White (Jesper Christensen). După ce îi evită pe urmăritori, Bond şi M. (Judi Dench) îl interoghează pe White referitor la organizaţia sa, Quantum. Garda de corp a lui M., Mitchell (Glenn Foster), un agent dublu, o atacă pe M. şi îi permite lui White sa evadeze. Bond îl urmăreşte şi ucide pe Mitchell, iar apoi se întoarce în Londra alături de M. pentru a-i cerceta apartamentul acestuia, descoperind printre banii cash că are un om de legătură în Haiti. Bond dă de urma acelui om de contact, pe numele său Edmund Slate (Neil Jackson), şi află că Slate este un asasin plătit ce a fost trimis s-o ucidă pe Camille Montes (Olga Kurylenko), la solicitarea iubitului ei, ecologistul Dominic Greene (Mathieu Amalric).

În timp ce observă o întâlnire ulterioară de-a ei cu Greene, Bond află că Greene ajută un general bolivian exilat, Medrano (Joaquín Cosio) – care i-a ucis familia lui Camille – să dea jos guvernul pentru a prelua el puterea. După ce o salvează pe Camille de Medrano, Bond îl urmăreşte pe Greene până la un loc din Austria. El se infiltrează într-o întâlnire de-a celor din Quantum şi se porneşte un schimb de focuri în care Guy Haines, unul dintre membrii acestei organizaţii şi consilier al Primului Ministru britanic, este împuşcat de unul dintre oamenii lui Greene.

Bond îşi convinge vechiul său aliat, René Mathis (Giancarlo Giannini), să-l însoţească în Bolivia. Pe aeroportul din La Paz, sunt întâmpinaţi de Strawberry Fields (Gemma Arterton), un ofiţer MI6 care-i cere lui Bond să se întoarcă în Anglia de îndată – ceea ce evident nu se întâmplă. El se duce la o petrecere pe care o susţine Grenne, iar acolo o salvează din nou pe Camille, însă acum că este pe un teritoriu mai mult decât ostil şi volatil, Bond trebuie să se descurce cu atacurile venite din toate părţile aşteptate şi neaşteptate.

Film Online Quantum of Solace - 007: Partea lui de consolare subtitrat in limba Romana