Film online: Prom Night - Balul absolventilor (2008)


Prom Night - Balul absolventilor0 film online subtitrat
4.7/10 (24179)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
Prom Night film online subtitrat in roameste. Prom Night este o de groaza aparuta in 2008.

Noaptea la care viseaza fiecare absolventa de liceu se transforma din magie in cosmar pentru Donna Keppel (Brittany Snow), atunci cand psihopatul care-i omorase toata familia scapa din inchisoare si urmareste s-o ucida. Ceea ce trebuia sa fie noaptea vietii ei devine o urmarire mortala, un joc de-a soarecele cu pisica, in timp ce Donna si prietenele ei sunt vizate de un ucigas obsedat, caruia nu-i sta nimic in calea spre victima pe care si-a ales-o.
Un thriller plin de tensiune, care combina o tanara distributie senzationala cu un decor luxos, coloana sonora moderna si suspans teribil, Balul absolventilor ii prezinta pe Brittany Snow (Hairspray, John Tucker Must Die), Scott Porter (“Friday Night Lights”), Jessica Stroup (The Hills Have Eyes 2), Dana Davis (“Heroes”), Collins Pennie (Half Nelson), Kelly Blatz (The Oakley Seven), James Ransone (“The Wire”), Brianne Davis (Jarhead), Johnathon Schaech (Hush, That Thing You Do!) si Idris Elba (This Christmas, “The Wire”). Inspirat din clasicul film horror al anilor 1980 cu acelasi nume, Balul absolventilor (Prom Night) este regizat de Nelson McCormick (“CSI: Crime Scene Investigation,” “Prison Break”), dupa scenariul scris de J.S. Cardone (The Covenant).
Balul absolventilor ramane o seara de neuitat - mai ales pentru Donna Keppel. Pe cand se pregateste pentru balul care marcheaza despartirea sa de liceu, Donna nici nu banuieste ca psihopatul care-i injunghiase familia a scapat din inchisoare si se afla in drum spre ea pentru a termina ceea ce incepuse.
Cu trei ani in urma, Donna era unica supravietuitoare a unui multiplu asasinat comis de Richard Fenton, un profesor obsedat de frumusetea ei neprihanita. Dupa ce parintii ei obtinusera un ordin judecatoresc de interdictie, pentru a-si proteja copila, Fenton a patruns in casa lor si i-a macelarit pe toti, inclusiv pe fratele mai mic al Donnei. Donna a supravietuit atacului pentru ca a reusit sa se ascunda de atacator, iar marturia sa l-a aruncat pe Fenton intr-un azil de maxima securitate pentru criminalii nebuni.
Cu sprijinul matusii si unchiului sau, Donna a inceput cu greu sa-si revina din socul de nedescris al acelei nopti. Acum este absolventa de liceu si a inceput sa uite ororile trecutului, devenind o tanara infloritoare, cu un viitor plin de fagaduinte.
In seara balului, Donna si prietenele ei Lisa (Dana Davis) si Claire (Jessica Stroup) sunt trei fete frumoase care marcheaza trecerea lor triumfatoare la statutul de tinere femei. Impreuna cu prietenii lor, ele au inchiriat un apartament din cochetul hotel unde are loc balul si planuiesc sa petreaca noaptea sarbatorind sansa lor pentru viitor. Singura lor ingrijorare este legata de titlul de regina a balului, care ar putea sa revina prietenei lor Lisa, dar si lui Crissy, malitioasa lor rivala.
In timp ce Donna si colegele ei de clasa petrec, Fenton se strecoara in hotel, punandu-si meticulos in miscare planul sau de a o ajunge la tanara pe care o considera adevarata sa iubire - ucigand pe oricine i-ar sta in cale. Intre timp, un detectiv pasionat (Idris Elba) se lupta sa descalceasca itele planului lui Fenton si sa-l zadarniceasca, inainte ca seara de vis a Donnei sa se transforme intr-un cosmar sangeros.

Film Online Prom Night - Balul absolventilor subtitrat in limba Romana