Film online: Prisoners - Prizonieri (2013)


Prisoners - Prizonieri0 film online subtitrat
8.3/10 (118)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Prisoners film online subtitrat in roameste.

Prisoners 2013, film online subtitrat în Română

Keller Dover (Hugh Jackman), un bărbat habotnic ce conduce o afacere în domeniul tâmplăriei aflată în pragul falimentului, participă la o cină de Ziua Recunoştinţei împreună cu familia lui acasă la un vecin şi prieten de familie, Birch. Fiicele în vârstă de 6 ani ale familiilor, Anna Dover şi Joy Birch, merg să se plimbe pe afară împreună cu fraţii lor mai mari, Raplh Dover şi Eliza Birch. Cei doi fraţi mai mari trebuie să-i dea jos cu forţa pe cei mici de pe o rulotă parcată în apropiere. După cină, fetele mai mici merg la Anna acasă pentru a-şi lua „fluierul de siguranţă”, pe care trebuie să-l aibă la ea întotdeauna, dar nu se mai întorc.

După o cautare a poliţiei, rulota este găsită parcată în faţa unei benzinării din apropierea unei păduri. Când detectivul Loki (Jake Gyllenhaal), care conduce cazul, merge să-l ia la întrebări pe şofer, Alex Jones (Paul Dano), acesta se panichează şi încearcă să accelereze, dar în schimb intră în pomii din apropiere. Alex este luat pentru interogatoriu şi se descoperă faptul că are IQ-ul unui copil de zece ani şi vorbeşte foarte rar. În rulotă nu se descoperă niciun indiciu incriminator în legătură cu prezenţa celor două fete, iar inteligenţa scăzută a lui Alex denotă faptul că n-ar fi fost capabil să acopere cu atâta meticulozitate dovezile.

Detectivul Loki merge să discute cu mătuşa lui Alex, Holly Jones (Melissa Leo), care l-a crescut împreună cu unchiul lui după ce părinţii au murit pe vremea când el avea doar şase ani. Unchiul lui Alex a plecat de acasă în urmă cu câţiva ani după o ceartă cu Holly. Din cauza lipsei de dovezi, poliţia este nevoită să-l elibereze pe Alex. Totuşi, Keller nu este convins de nevinovăţia lui şi îl atacă în parcare, iar Alex îi spune „Fetele au plâns doar când le-am părăsit”, însă nimeni altcineva nu este suficient de aproape pentru a auzi spusele sale.

Film Online Prisoners - Prizonieri subtitrat in limba Romana