Film online: Precious: Based on the Novel Push by Sapphire - Precious: Dupa romanul "Push"de Sapphire (2009)


Precious: Based on the Novel Push by Sapphire - Precious: Dupa romanul "Push"de Sapphire0 film online subtitrat
7.5/10 (253)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire film online subtitrat in roameste.

Lee Daniels spune povestea impresionantă a unei tinere care vorbeşte în numele tuturor minorităţilor din Harlem, ţinând cont că a fost abuzată, nu stie să citească, e obeză, iar toate uşile i-au fost închise în faţă.

Clareece "Precious" Jones este o adolescenta analfabeta si supraponderala in varsta de 16 ani, care a crescut intr-o zona saraca din cartierul Harlem, neiubita de nimeni, ignorata sau ironizata de colegi, abuzata fizic si emotional de o mama monstruoasa, pe nume Mary, si violata in repetate randuri de catre tatal ei, cu care a ramas insarcinata de doua ori. Fiind pe punctul de a da nastere celui de-al doilea copil si fiind amenintata cu exmatricularea din liceu, lui Precious i se ofera sansa de a se transfera la o alta scoala si de a intra intr-un program educational alternativ.

Sub indrumarea fermei, dar devotatei si rabdatoarei profesoare Rain, adolescenta care a indurat chinuri de neimaginat pana la aceasta varsta frageda si care este furioasa pe lumea intreaga parcurge drumul de la intuneric, suferinta si umilinta catre lumina, iubire si respect de sine.

Film Online Precious: Based on the Novel Push by Sapphire - Precious: Dupa romanul "Push"de Sapphire subtitrat in limba Romana