Film online: Police Academy 2: Their First Assignment - Academia de Poliţie 2 (1985)


Police Academy 2: Their First Assignment - Academia de Poliţie 20 film online subtitrat
6.4/10 (233)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1985
Police Academy 2: Their First Assignment film online subtitrat in roameste. Police Academy 2: Their First Assignment este o comedie aparuta in 1985.

Surprinzătorul succes de care s-a bucurat Police Academy i-a determinat pe producătorii săi să filmeze nu mai puţin de şase continuări ale acestei comedii spumoase, a cărei acţiune se desfăşoară într-un oraş în care fărădelegea e la ea acasă.

În partea a doua a filmului, Mahoney şi cohorta sa de nebuni au trecut deja de perioada de instrucţie şi trebuie să plece pe urmele adevăraţilor infractori. Prima misiune pentru foştii cadeţi este să oprească inscripţionarea obscena a zidurilor oraşului de către o bandă locală de golani. Noul şef al secţiei locale de poliţie nu e însă deloc dornic să-i vadă pe absolvenţi ducându-şi misiunea la bun sfârşit, astfel că va face totul să le zădărnicească eforturile. Din păcate (pentru el), Mahoney şi echipa sa pregătesc o răzbunare pe cinste.
Seria Academia de Poliţie a devenit atât de populară încât până şi Sharon Stone a ţinut să joace în ea, celebra actriţă fiind distribuită în Police Academy 4.

Film Online Police Academy 2: Their First Assignment - Academia de Poliţie 2 subtitrat in limba Romana