Film online: Perfume: The Story of a Murderer - Parfumul: Povestea unei crime (2006)


Perfume: The Story of a Murderer - Parfumul: Povestea unei crime0 film online subtitrat
8.5/10 (1440)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
Perfume: The Story of a Murderer film online subtitrat in roameste.

Perfume: The Story of a Murderer 2006 (Parfumul: Povestea unei crime), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu condamnarea lui Jean-Baptiste Grenouille (Ben Whishaw), un criminal cunoscut. Între citirea sentinţei şi execuţie, povestea este desfăşurată în evenimente petrecute anterior, începând cu abandonarea sa într-o piaţă de peşte franceză pe vremea când era doar un bebeluş. Crescut într-un orfelinat, Grenouille se dezvoltă într-un băiat foarte izolat şi are un simţ al mirosului supraomenesc. După ce ajunge la maturitate, el ajunge la Paris pentru a face o livrare şi acolo descoperă noi mirosuri. El se concentrează asupra unei fete roşcate (Karoline Herfurth), urmărind-o şi încercând în mod repetat s-o miroasă, dar tot ce face este s-o sperie cu comportmentul său.

Pentru a o împiedica să ţipe, el îi acoperă gura cu mâna şi o sufocă din greşeală. După ce realizează că a ucis-o, el o dezbracă şi începe s-o miroasă, devenind agitat atunci când mirosul dispare treptat. Din acel moment, Grenouille devine obsedat de dorinţa de-a recrea aroma fetei respective. După ce face o livrare la un magazin de parfumuri, el îl uimeşte pe patronul italian, Giuseppe Baldini (Dustin Hoffman), cu capacitatea de-a identifica şi crea arome. El revitalizează cariera parfumierului cu noi formule, cerându-i acestuia în schimb doar să-l înveţe cum să păstreze mirosurile timp îndelungat.

Baldini explică faptul că toate parfumurile sunt legături între 12 arome diferite şi pot conţine o a 13-a teoretică aromă. Grenouille continuă să lucreze pentru Baldini, dar se întristează atunci când află că metoda acestuia de distilare nu va prinde mirosurile tuturor obiectelor. Baldini îl informează pe Grenouille despre o altă metodă care poate fi învăţată într-un loc mai îndepărtat şi acceptă să-l ajute să ajungă acolo în schimbul a 100 de noi formule de parfumuri.

Film Online Perfume: The Story of a Murderer - Parfumul: Povestea unei crime subtitrat in limba Romana