Film online: Peeples (2013)


Peeples0 film online subtitrat
5.5/10 (259)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Peeples film online subtitrat in roameste. Peeples este o comedie aparuta in 2013.

Peeples 2013 (Tyler Perry Presents Peeples), film online DVDRip, subtitrat în Română

Povestea filmului este centrată asupra clanului Peeples, o familie bogată de pe Coasta de Est care celebrează reuniunea anuală pentru Ziua Moby Dick; o tradiţie de familie. Weekendul lor este întrerupt atunci când Wade Walker (Craig Robinson), logodnicul fiicei lor Grace (Kerry Washington), eşuează în a o cere în căsătorie după ce a fost forţat de fratele lui, Chris. După ce ajunge acolo, el îşi pierde portofelul când este atacat de câinele familiei. Aflându-se la un magazin, Wade îl observă pe Virgil (David Allen Grier), tatăl lui Grace şi judecător, ce discută cu o femeie necunoscută care se dovedeşte a fi primarul oraşului.

Pe măsură ce timpul trece, Wade începe să afle tot mai multe lucruri despre Grace, printre care fostele sale relaţii cu bărbaţi mai în vârstă şi faptul că are implanturi în sâni. Wade mai descoperă şi că mama lui Grace, Daphne (S. Epatha Merkerson), a fost o cântăreaţă de succes în anii ’70 şi se recuperează după problemele avute cu alcoolul. Mai târziu, Wade o ia la întrebări pe Grace în legătură cu implanturile, iar ea este sinceră şi apoi îl atrage într-un joc sexual de-a şcolăriţa.

Fratele lui Wade, Chris (Malcolm Barrett), îşi face apariţia pe neaşteptate pentru a-l „ajuta” să o ceară în căsătorie pe Grace şi, din cauza unui pulover împrumutat de la colegul de cameră din frăţia Gamma Phi, Virgil crede că fac parte din aceeaşi frăţie şi îl invită să stea în casa lor. Apoi, distracţia şi peripeţiile se mută la casa lui Nana Peeples (Diahann Carroll).

Urmărește online filmul Peeples 2013 (Tyler Perry Presents Peeples), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.Film Online Peeples subtitrat in limba Romana