Film online: Paddington (2014)


Paddington0 film online subtitrat
7.8/10 (5752)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Paddington film online subtitrat in roameste. Paddington este o comedie aparuta in 2014.

Paddington 2014, film animat online, NESUBTITRAT în Română

În adâncurile junglei din Peru, un explorator pe nume Montgomery Clyde dă de urmele unei familii de urşi semi-ingeligenţi. El realizează că urşii sunt capabili să înveţe limba Engleză şi au un apetit foarte puternic pentru marmeladă. El le spune urşilor că dacă şi-ar dori vreodată să viziteze Marea Britanie sunt mai mult decât bine veniţi să facă acest lucru. Urşii, Lucy şi Pastuzo, locuiesc într-o armonie cu nepotul lor. Într-o zi, un cutremur puternic se produce în locul unde locuiesc şi îi obligă să-şi găsească un nou adăpost.

Pastuzo dispare lăsând în urma lui doar pălăria, iar Lucy îşi încurajează nepotul să meargă să-şi găsească alinarea în Londra în vreme ce ea se va retrage la un azil pentru urşii bătrâni. Tânărul urs ajunge la Londra, dar nu reuşeşte să-şi găsească o casă, asta până când este luat pentru o scurtă vreme de familia Brown, care îi şi oferă acestuia un nume: Paddington. Henry Brown este hotărât să-l găzduiască pe Paddington doar o singură noapte, iar apoi să-i găsească un alt loc în care să stea mereu.

Paddington cauzează o serie de accidente prin casă, iar acest lucru îi face pe membrii familiei să-l antipatizeze şi mai mult. El este de părere că dacă l-ar putea găsi pe exploratorul care l-a descoperit în Peru, acesta i-ar putea oferi o casă în care să fie bine primit şi să ducă o viaţă liniştită. Familia Brown descoperă că pălăria lui Paddington, care i-a fost oferită de Pastuzo, este, în realitate, pălăria lui Clyde şi aceasta reprezintă un artefact foarte valoros, astfel că o duc la un anticariat pentru a-l localiza pe Clyde.

Urmăreşte online filmul animat Paddington 2014, FĂRĂ subtitrare în Română şi calitate CAM.

Film Online Paddington subtitrat in limba Romana