Film online: Pacific Rim - Cercul de foc (2013)


Pacific Rim - Cercul de foc0 film online subtitrat
7.5/10 (800)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Pacific Rim film online subtitrat in roameste.

Pacific Rim 2013 (Cercul de Foc), film online subtitrat în Română

Când adevărate legiuni de creaturi monstruoase cunoscute sub numele de Kaiju încep să iasă din mare, se porneşte un război teribil care curmă milioane de vieţi şi consumă resursele omenirii ani de-a rândul. Pentru a ţine piept şi chiar a învinge monştrii imenşi, un tip special de arme a fost conceput: roboţi masivi numiţi drept Jaegers, care sunt controlaţi de doi piloţi ale căror minţi sunt unite printr-un pod neuronal. Însă nici chiar aceşti roboţi nu par să facă faţă inamicilor brutali şi necruţători care se dovedesc a fi mult prea puternici chiar şi pentru Jaegers.

Aflaţi în situaţia critică de-a pierde acest război contra monştrilor ce ne devastează planeta, cei care încă se mai luptă să salveze ce se mai poate nu au de ales şi apelează la doi eroi la care puţini se aşteptau – un fost pilot căruia îi plac „senzaţiile tari la pachet” pe nume Raleigh Becket (Charlie Hunnam) şi o stagiară pe nume Mako Mori (Rinko Kikuchi) – care sunt puşi să lucreze împreună pentru a controla un robot Jaeger legendar, dar aparent învechit. Împreună, ei reprezintă ultima speranţă a omenirii în faţa apocalipsei iminente.

Având la dispoziţie un buget de aproape 200 de milioane de dolari, filmul este regizat de Guillermo del Torro, iar scenariul a fost scris de Travis Beacham şi del Torro. Chiar dacă bugetul i-ar fi permis să coopteze nume mult mai sonore de la Hollywood, del Torro a dorit, probabil, ca publicului să-i rămână în memorie în mod special roboţii şi monştrii pe care i-a creeat şi nu sonoritatea numelor actorilor principali, astfel că a ales să lucreze pentru acest film cu Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Rob Kazinsky, Max Martini sau Ron Perlman.

Film Online Pacific Rim - Cercul de foc subtitrat in limba Romana